LordRene_PL Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Co o tym myslicie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27514736 Nada sie do mojego bartka? Sadze ze nie jest najwydajniejszy ale chodzi o cisze nie wydajnosc. Napisalem do goscia o jakies testy lub cos o tym bloku. A tak w ogole to prosze o wasze opinie na jego temat bo cena przyznacie kuszaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Mam od faceta bloczki na mostki... Nic nadzwyczajnego... Baaaardzo prosta konstrukcja.. IMHO na grafe, mostek - TAK, na proca - NIE. Coś bardziej "skomplikowanego" by było dobre... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Blok [ciach!]iany - lepiej poczekaj aż wznowię produkcję Prisonów - albo jak chcesz wersje wypasione to od Mechlina będzie można kupić takie wykombinowane bloczęta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 jeśli nie zalerzy ci aż tk bardzo na wydajności mam wiecorny Storm rev2 od mate'a za nieduze pieniądze, jakby co GG 3772699 albo pw :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 www.bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...