Viruss_SNK Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 mam athlonka 1,2, GF2MX 400, 256 SDRAM, plyte ECS K7S5A i jest taka sprawa, ze mi sie komp wiesza co chcile, nie wiem w sumie dlaczego, ale zauwazylem ze karta graficzna sie szybko nagrzewa, po 10 min jest juz dosyc ciepla i przewaznie wtedy sie wiesza komp.... a wiec, to przez to sie wiesza? co siemoglo stac? a jak ma byc cos z nia zdymane, to jaka proponujecie do kupienia? AGPx4 jest w K7S5A pomozcie, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Zobacz: jezeli amsz wentyl na grafie, sprawdz czy sie kreci. Jak nie ma, doloz jakis wentyl. Wtedy wyeliminujesz grafe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 no mam i sie kreci, ale ona i tak sie nagrzewa szybko, w ogole to moze byc prawie goraca?? jeszcze jedna sprawa, kiedy nakladaja sie przezroczysty winamp 5 (90%) z jakims innym okienkiem, wtedy na winampie widze poziome pasy na wysokosci poczatku i konca okna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...