anem Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 witam wszystkich, chcialbym sie upewnic czy mojej karcie nic niedolega. :) mianowicie po drugiej stronie, w miejscu gdzie znajduje sie chipset takie male cos(nawet niewiem jak to sie nazywa) oznaczone numerem C150 jest uwalone. wlasnie niejestem pewien czy to fabrycznie czy moze przez to ze jakis czas ta karta jechala bez chlodzenia i troche ja wykorzystywalem(gry). bede wdzieczny za wszelka pomoc. pozdro 4 all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 a objawia sie to jakas zwisy w grach itp ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anem Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 czy ja wiem...gry dzialaja, ale wydajnosc mogla spac. narazie i tak niemoge grac bo wlasnie cooler mi przestal dzialac i jade bez. :/ mam jeszcze zapasowa karte i740, ale za cholere niemoge biosu updateowac przez co mam 85Hz na 1024... :/ zna ktos moze jakis uniwersalny progs, albo cos nieoficialnego do flashowania i740? przeszukalem cale google i kompletnie nic nieznalazlem, tylko ten Vflash intela, ale niechce mi jej obsluzyc. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...