eqs Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Mam taki problemik... Mam GF mx 4 440 i wyszukalem kiedys w necie artykul jak przerobic GF na Quadro... Operacja sie udala lecz zauwazylem sapdek w grach... chcialbym teraz spowrotem wrocic do starych ustawien i miec znowu GF usunolem sterownik lecz nic to nie daje dalej po zainstalowaniu jest to Quadro Prosze wiec o jakas wskazowke co trzeba za pliki usunac itd.. z groy thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqs Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 hmmm nikt nie wiem :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmorcin Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Bo musisz w riva tuner wyłączyć tą opcję co ją się włączało. Tą z Quadro, czyli odinstalować coś tam (nie pamiętam co, ale powinieneś wiedzieć o co chodzi). Wtedy karta zaznie się w systemie normalnie zgłaszać i po odinstalowaniu sterów, będziesz mógł zainstalować już zwykłe detonatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 czyży chodziło ci o ten: http://www.sirius.pl/art.php?id=78&typ=test&aid=69 artykuł ? a jeśli chcesz odkręcić to wystarczy,że zainstalujesz normalne sterowniki a w RivaTuner wyłączysz/dezaktywujesz/odintalujesz zakładkę NVStrap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Tutaj tylko format pomoże... przerabiałem to juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 to źle przerabiałeś wystarczy wyłączyć opcje w riva tunerze i wgrać nowe stery. też tak miałem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 probowalem WSZYSTKIEGO i nie dało rady tego odwrocic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqs Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ok zobacze zaraz ;] a co artykulu byl to inny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mam taki problemik... Mam GF mx 4 440 i wyszukalem kiedys w necie artykul jak przerobic GF na Quadro... Operacja sie udala lecz zauwazylem sapdek w grach... chcialbym teraz spowrotem wrocic do starych ustawien i miec znowu GF usunolem sterownik lecz nic to nie daje dalej po zainstalowaniu jest to Quadro Prosze wiec o jakas wskazowke co trzeba za pliki usunac itd.. z groy thxCytat: Jednak dla graczy mam bardzo smutną wiadomość jako, że gry niestety chodzą wolniej (tylko nieznacznie, 5-20 Fps-ów zależy od gry), a to za sprawą różnych algorytmów tj. antialaising linii itp.. Hmm, więc nie warto:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 hahaha to ejst czysta teroria :) u mnie gry szly lepiej i to duzo :) a co do tego formatu to powiem tylko tyle, ze zawsze jest przynajmniej jedno madre wyjscie z sytuacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqs Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 to nie wiem co za sprzet masz ... :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...