symbiont Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 wasnie potrzebowal byk kilku opini o tych dyskach bo sie tak utarlo ze duzo ludzi najezdza na samsunga a ja mam same bobre wspomnienia... dzieki za zainteresowanie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 No cóż... mam Samsunga SV1533D (15 Gb) i jedyne co mogę powiedzieć o dyskach tej firmy to że jest to typowa budżetówka. Dysk nie ma super wydajności (HD Tach - pocz. odczytu 22Mb/s, koniec - 12 Mb/s) ale jest w miarę cichy i niezawodny. Acha...wytrzymuje PCI na poziomie 41 MHz (czego nie mogę powiedzieć o np: porównywalnych z nim WD). Tak więc do biura myślę, że się nadają, dla "zwykłego" użytkownika lepszy będzie chyba Maxtor czy Barracuda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Mysle, ze dysk jest spoko. Szczegolnie jesli chodzi o przechowywanie duzej ilosci danych. Wydajnosc pozostawia troche do zyczenia, ale to w koncu ma byc typowy dysk do domu i nie do jakichs wymagajacych progsow. Jesli to ma byc dysk np na filmy (tzn na przechowywanie divxow np), to polecam. Mam swojego juz prawie 3 lata i chodzi bezproblemowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ja mialem na mysli cos wiekszego od 40gb^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 i 7200rpm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 nikt nie ma smsunga 7200???? :( albo boicie sie przyznac??? :lol: napiszcie cos kurde! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja mam Samsunga SV1022D 5200Rpm 10Gb i coz moge powiedziec wykonanie tandetne :( tak plastikowa obwodka wokol hdd jest luźna :( i wydajnosc pozostawia wiele do zyczenia ale tak poza tym to nie mam doniego zastrzezeń w sam raz do kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...