Skocz do zawartości
lam3r

Filtrowanie ANIZOTROPOWE

Rekomendowane odpowiedzi

chmm anisotropia z tego co weiem to jest dostepna w trybach 2x 4x 6x 8x 16x. a z tymi mb chodzi ci chyba o przydzilani iloeści pamięci katrom pci. jezłei masz karte na złaczu agp to możesz sobie darowac i używac opcji w biosie AGP APARATURE SIZE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależne od aplikacji to znaczy ze ustala program np: gra czyli zazwyczaj jest wyłaćzone wiec niemartwie cie pozatym w grze morzecie sobie ustalić jakie chcecie. Całkowite wyłączenie chyba możliwe niejest. Bo jaki to ma sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znów no nie :D to jak wyłączyć anisotropię. u mnie na ati radku nieda sie najwyżej da sie właczyć zależne od aplikacji czyli aplikacja będzie kontrolowac czy jest anizo czy niema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znów no nie :D to jak wyłączyć anisotropię. u mnie na ati radku nieda sie najwyżej da sie właczyć zależne od aplikacji czyli aplikacja będzie kontrolowac czy jest anizo czy niema

Choćby radlinkerem wymusić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakładka w radlinkerze direct 3d i open gl to to samo co zwykłe ustawienia. Panowie mam taki problem po włączeniu w tym miejscu aa i af nie działa mi ono. Sprawdzone w paru grach np benchmarkiem ut2003 i fps ten sam nic nie spada. Może ktos ma jakiś pomysł.nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...