Piotr_Sz Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Chciałbym kupić nowy cd-rom. Doradźciem jaki będzie naljepszy pod względem trwałości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mschu Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Jezeli masz sprzet jak w podpisie to czy nie bardziej oplacalo by Ci sie kupic DVD, roznica w cenie niewielka a zawsze jakies usprawnienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Lite-on albo Combo Liteon nagrywa cd i obiera dvd i cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 xxx, a po jaką cholerę mu jakieś badziewne combo jak ma wypalarkę Plextora? Ja też bym sugerował DVD, ale jeśli chcesz solidny cd-rom to proponuję: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3980 albo http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam Skoro chcesz kupić cd-rom to jedyna moja rada to unikać LG chyba że lubisz jak komp ci staje na 30 s żeby cd zaczytał płyte, pozatym zgadzam się z przedmówcami i proponuje DVD Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jezeli dzisiaj mialbym kupowac czytnik optyczny bylby to tylko i wylacznie DVD. Sa juz w tak niskich cenach, ze mozna sie pokusic, a jak wiadomo coraz wiecej gier wychodzi i bedzie wychodzilo na DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 też doradzam dvd. jeżeli koniecznie cdrom to polecam samsunga. mam od 4 lat i nadal działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dvd, albo nagrywarkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 też doradzam dvd. jeżeli koniecznie cdrom to polecam samsunga. mam od 4 lat i nadal działa :D A mój samsung po pół roku sie rozleciał, jak strzeliło to nie wiedziałem co się dzieje. Po co jeszcze produkuja cd-romy. Juz dawno powinny tylko dvd być w sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Samsunga jak najbardziej NIE POLECAM. Zakupilem gdy jeszcze sugerowalem sie wynikami w CHIPie (byl 2 po Teacu, Samsung SC-152) Po jakims czasie wlozenie plytki i zobaczenie co jest na niej nagrane stalo sie dla samsunga ok 3minutowym wyzwaniem :) Poza tym po nacisnieciu przycisku eject plytka wysuwa sie dalej kręcąc - nie musze mówic jaki ma to skutek na te nieszcesne plyty... Nie polecam rowniez napedow LG, gdyz za duzo juz widzialem padnietych Polecam Teac'a - jakosc i wzglednie mala awaryjnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja mam z LG CD-RW i DVD i mam duże problemu z odczytem płyt i często przy wypalaniu płytek. Miałem na starym sprzęcie CD-ROM i CD-RW z LG i żadnych problemów. Nie wiem czy ma tak większość LGów, czy mi sie trawiły takie shity. 8) Bardzo sie zawiodłem na LG. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Nie wiem czy ma tak większość LGów, czy mi sie trawiły takie shity. 8) Bardzo sie zawiodłem na LG. :( U mnie cała wiocha miała LG- wszystkie co do jednego to shity. Ja tez miałem kiedyś LG :cry: ... dobrze że te czasy minęły, przegrzewał się po jakichś 30 sekundach :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Nie wiem czy ma tak większość LGów, czy mi sie trawiły takie shity. 8) Bardzo sie zawiodłem na LG. :( U mnie cała wiocha miała LG- wszystkie co do jednego to shity. Ja tez miałem kiedyś LG :cry: ... dobrze że te czasy minęły, przegrzewał się po jakichś 30 sekundach :!:mowisz o dvd-rom?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Nie wiem czy ma tak większość LGów, czy mi sie trawiły takie shity. 8) Bardzo sie zawiodłem na LG. :( U mnie cała wiocha miała LG- wszystkie co do jednego to shity. Ja tez miałem kiedyś LG :cry: ... dobrze że te czasy minęły, przegrzewał się po jakichś 30 sekundach :!:mowisz o dvd-rom??To o całej wiosce tyczy się cd-Rom`ów, DVD LG miał kumpel jeszcze 2 tygodnie temu i w niewyjaśnionych okolicznościach padł, w klasie 2 osoby maja LG DVD i NARAZIE im działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Nie wiem czy ma tak większość LGów, czy mi sie trawiły takie shity. 8) Bardzo sie zawiodłem na LG. :( U mnie cała wiocha miała LG- wszystkie co do jednego to shity. Ja tez miałem kiedyś LG :cry: ... dobrze że te czasy minęły, przegrzewał się po jakichś 30 sekundach :!:mowisz o dvd-rom??To o całej wiosce tyczy się cd-Rom`ów, DVD LG miał kumpel jeszcze 2 tygodnie temu i w niewyjaśnionych okolicznościach padł, w klasie 2 osoby maja LG DVD i NARAZIE im działa.moze nie umia sie komputerem poslugiwac??? :lol: aha i nie zaczynaj egzystencji na tym forum w ten sposob tu sie kultury wymaga :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...