enigma_pl Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 pewnikiem tematy podobne juz byly, ale... mam pytanko czy pasta Arctic Ceramique bedzie miala znacznie gorsze wyniki od np. OCZ ULTRA 5+?? i o ile mniej wiecej stopni?? troche poczytalem [malo bo malo ale cos] i sadze ze nie potrzeba mi np. AS5 [zal mi hajsu]... roznica kilka stopni a mi i tak nie potrzeba zbijac az tak temp a za te min 10 zlotych ktore zaoszczedze mozna kupic 4 napoje energetyczne ;-) i jeszcze jedno pytanko: znacie sklepy internetowe gdzie mozna zakupic Arctic Ceramique?? albo inna w miare porzadna paste po rozsadnej cenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Bierz AC i sie nie zastanawiaj! To BDB pasta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 nie odbiega od OCZ a moze jest nawet lepszejsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 aha dzieki jutro pojade do sklepu cooling.pl [ jak dobrze mieszkac w WAWIE!! :D] i kupie sobie to cudo. 18 zlotych i za przesylke nie bede musial placic nawet, nie mowiac juz o czasie dostawy jaki bym musial czekac... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 aha dzieki jutro pojade do sklepu cooling.pl [ jak dobrze mieszkac w WAWIE!! :D] i kupie sobie to cudo. 18 zlotych i za przesylke nie bede musial placic nawet, nie mowiac juz o czasie dostawy jaki bym musial czekac... ;) bardzo dobry wybór mi temperaturka sporo spadła jak użyłem tej paściny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Perez Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 u mnie około 2 st na korzyść OCZ Ultra 5+, gdzieś był nawet test - chyba na http://www.pc-com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 A ja podam taki link (Arctic Silver 5 vs Arctic Creamique): http://www.oc-serwis.pl/index.php?page=tes...esty&id=129&p=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 aha, dziex za tescik... kupie w koncu ceramique. :D PS. Wiatraki Arctica do obudowy sa GLOSNE!! wycialem czujnik temperatury i wieje niezle, choc troszke sie podglosnilo, dla mnie da sie wytrzymac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 PS. Wiatraki Arctica do obudowy sa GLOSNE!! wycialem czujnik temperatury i wieje niezle, choc troszke sie podglosnilo, dla mnie da sie wytrzymac ;)ja mam 2 i sa cichutkie... obydwa wydmuch - okolo 1800rpm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no wiem ze w standardzie one sa cichutkie, ale tak nigdy nie uzyskasz ich mocy prawdziwej!! czujka tempewratury jest caly czas chlodzona przez wiatrak i nigdy nie bedzie goraca czli w praktyce one zawsze beda chodzic na minimalnych obrotach!! ja odcialem czujke i teraz naprawde mocna wieje, a tego potrzebowalem na zmodowane [bardzo amatorskie acz wydajne] chlodzenie na grafe!! :D co prawda za cene 13 PLN oplaca sie je brac!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no, kazdemu potrzebna inna moc :) mi tam wystarcza te 1800 obrotow, lekki przewiew wystarcza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...