Skocz do zawartości
enigma_pl

Pasty termoprzewodzace!!

Rekomendowane odpowiedzi

pewnikiem tematy podobne juz byly, ale...

mam pytanko czy pasta Arctic Ceramique bedzie miala znacznie gorsze wyniki od np. OCZ ULTRA 5+?? i o ile mniej wiecej stopni??

troche poczytalem [malo bo malo ale cos] i sadze ze nie potrzeba mi np. AS5 [zal mi hajsu]... roznica kilka stopni a mi i tak nie potrzeba zbijac az tak temp a za te min 10 zlotych ktore zaoszczedze mozna kupic 4 napoje energetyczne ;-)

i jeszcze jedno pytanko:

znacie sklepy internetowe gdzie mozna zakupic Arctic Ceramique?? albo inna w miare porzadna paste po rozsadnej cenie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha dzieki

jutro pojade do sklepu cooling.pl [ jak dobrze mieszkac w WAWIE!! :D] i kupie sobie to cudo. 18 zlotych i za przesylke nie bede musial placic nawet, nie mowiac juz o czasie dostawy jaki bym musial czekac... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha dzieki

jutro pojade do sklepu cooling.pl [ jak dobrze mieszkac w WAWIE!! :D] i kupie sobie to cudo. 18 zlotych i za przesylke nie bede musial placic nawet, nie mowiac juz o czasie dostawy jaki bym musial czekac... ;)

bardzo dobry wybór mi temperaturka sporo spadła jak użyłem tej paściny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem ze w standardzie one sa cichutkie, ale tak nigdy nie uzyskasz ich mocy prawdziwej!!

czujka tempewratury jest caly czas chlodzona przez wiatrak i nigdy nie bedzie goraca czli w praktyce one zawsze beda chodzic na minimalnych obrotach!!

ja odcialem czujke i teraz naprawde mocna wieje, a tego potrzebowalem na zmodowane [bardzo amatorskie acz wydajne] chlodzenie na grafe!! :D

co prawda za cene 13 PLN oplaca sie je brac!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi