Gość lukk Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 no mi sie wysypuje najczesciej podczas ladowania QUICK SAVE... juz mnie to irytuje! no wqrwia niemilosiernie..ponoc moze pomoc wylaczenie AA..nie wiem...grasz z AA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ja zamiast restartow mam blue screena ale takiego na ktorym nic nie ma poza samym niebieskim kolorem,teraz przeinstalowalem sterowniki na omegi 4.10 i narazie nie ma tego problemu i wogole gry szybciej dzialaja,zobacyzmy jak bedzie dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 lukk to nic nie daje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Napisałbym jak temu zaradzić, ale biorąc pod uwagę jak pomogliście mnie, to mi się odechciewa. Pozdrawiam. ojej jaki zlosnik :twisted: :twisted: :twisted: jesli nikt ci nie odpisal=niekt nie zna odpowiedzi...chcialbys aby ktos ci napisal "nie wiem, nie mam pojecia"??? ok gre przeszedlem...hmm...jest srednia...tzn poczatek ok, fajny..ale lazenie po kopalniach czy tezostatnie plansze na statku sa NUDNE JAK CHOLERA...licxzylem na wiecej akcji, stzrelania itd. a gra jest bardzo okrojonym RPGiem imho...jest troche strzelania itd ale to nie to... oczywiscie GRAFIKA WYMIATA...chyba najladniejsza jaka widzialem (szczegolnie shaderki na scianach,beczkach itd. - mniam)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 O.K. Wybaczcie :) Już piszę co należy uczynić by pozbyć się tego problemu. 1.Kupić oryginalną grę 2.Nie ma punktu drugiego Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 O.K. Wybaczcie :) Już piszę co należy uczynić by pozbyć się tego problemu. 1.Kupić oryginalną grę 2.Nie ma punktu drugiego Pozdrawiam. Mnie ta odpowiedz wpełni satysfakcjonuje. Ale trochę się naraziłeś bo większość ludków na tym forum jedzie na piratach i zaraz będzie wielkie oburzenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zadnego oburzenia nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 podałeś złoty środek kolego oryginalna gra to sposób na wszystkie problemy (oprócz problemów z przejściem poszczególnych etapów) bolesna prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 O.K. Wybaczcie :) Już piszę co należy uczynić by pozbyć się tego problemu. 1.Kupić oryginalną grę 2.Nie ma punktu drugiego Pozdrawiam. dzieki za rade..tylko wiesz chyab nie do konca ona dziala, bo na gamefaq mowili ze maja oryginaly i tez maja restarty wiec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 A ja nadal mam tego blue screena mimo,ze zmienilem sterownik :( Tak chyba maja wszyscy posiadacze radqw 9700 pro :( bo z tego co wiem,to wiekszosc ma albo restarty albo jakis blad,dlatego rownierz czekam na patcha mimo,ze jestem juz przy koncu gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Tak chyba maja wszyscy posiadacze radqw 9700 prohmm... kurde - ja z ta gra nie mialem zadnego problemu - nie mam 9700pro - tylko zwyklego chcialbym Ci pomoc, ale nie mam pojecia co to moze byc :/ gre juz skonczylem - syci 8) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 no i ja skonczylem... gra rzeczywiscie WIELKIE ZASKOCZENIE - nie spodziewalbym sie takiego hitu, pokusze sie nawet o stwierdzenie ze grafa wyglada nie tylko lepiej niz w Q3 ale tez lepiej niz w HL2 8O powaznie jest na czym zawiesic oko... co do samej fabuly, to tez w sumie dobry pomysl (na poczatku w wiezieniu) potem to juz sie troche przynudzilo jak trzabylo chodzic po wentylacjach czy kopalni, albo a tymi "potworkami" takze POLECAM GORACO TEN TYTUL na podloge i sciany w lazni nie moglem sie napatrzec 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 a mi pisze jak uruchamiam autorun takie coś: "Game has crashed" Czego to wina ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 pirata? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Mam maly problemik z przejsciem etapu. Ucieklem z tego pomieszczenia gdzie ladowali ludzi do skrzynek i zamrazali. Teraz jestem w takiej sporej hali gdzie skladuja te skrzynki. W pomieszczeniu sa 2 roboty i jeden koles w tym mechanicznym ubranku, jak sie stamtad wydostac. Jako bron mam tylko jakis pret. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 cos dla fanów Riddicka wyszedł SDK umozliwiający edycje mapek, modeli i tworzenie modów do tej gry http://www.3dgamers.com/dlselect/games/chr...ck_101.exe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 W pomieszczeniu sa 2 roboty i jeden koles w tym mechanicznym ubranku, jak sie stamtad wydostac. Jako bron mam tylko jakis pret. tam w jednej z "piramid z tych lodowek" sa duze biale drzwi ktore sie rozsuwaja i tam trza uciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 obszedlem dookola te piramidy i nie znalazlem tych drzwi , w ktorej sa one piramidzie?? W tej z ktorej wypada nasz bohater??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 obszedlem dookola te piramidy i nie znalazlem tych drzwi , w ktorej sa one piramidzie?? W tej z ktorej wypada nasz bohater??? jak juz sie przebudzisz (za drugim razem) to zobacz skad wychodza te 3 roboty..zgub je i wejdz w te drzwi z ktorych one wyszly...drzwi otworza sie automatycznie btw..jestes juz na samym koniuszku gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Dzieki panowie, teraz poszlo jak trzeba. W sumie szkoda ze to juz koniec. Dooma 3 konczylem w sumie z zacisnietymi zebami tylko po to zeby przejsc, finisz nie dal mi zadnej radochy. A w riddicka pogralbym jeszcze troszke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ogadałem filmiki - 8O kul kul nigdy nie słyszałem o tej grze wejscie bardziej niepozorne niz FC po filmikach widac ze wymiata w wakacje sobie pogram dopiero po apgrejdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Myslałem ze sobie pogram a tu nic wogóle nie moge odpalic setup'a odrazu bląd systemu i chce raport wysyłac ; / Pomóżcie!! Sprzet jak w podpisie Win xp z SP1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 wie ktos gdzie w "mining core" znalezc przejscie do "tower 19 ?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axl2005 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Może mi ktoś powiedzieć jak ta cholerną gre uruchomić? :| Klikam na exe i na sekundke pojawia sie okienki "chronicles of riddick" i zdycha i nic sie nie dzieje, a wszystko zrobione zgodnie z instrukcją...spprzęt mam dobry, DX9c mam...nie kumam :| Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 jesli mozecie to zrobcie pare fajnych screenow :twisted: slinka mi cieknie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 CZe Ludziki. MAm problem z Riddickiem. OTóż na postaciach w niektórych miejscach ,migają mi jakieś dziwne rzeczy na nich. Albo to jakieś czarne teksturki , albo jakieś inne skopane niedoróbki. Po prostu migają sobie na postaci, albo nawet na jakies teksturze. I nie wiem czy to wina mojej karty czy gry? Mam RAdeona 9600XT, AThlon 1800+. ATI CAT 4,12. Kto ma RADeona tego samego? Tez takie coś ma? A w innych grach tak nie mam , 3dmarki spoko też. Tylko w tej grze mam jakieś dziwactwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 wie ktos gdzie w "mining core" znalezc przejscie do "tower 19 ?" Przeszłem grę juz jakis czas temu i dokładnie nie pamietam ...musisz isc do tego pomieszczenia gdzie Mech i ten koles co prosi o okulary zapomniałem nazwy (Work Passa moze Work Plant :roll: a moze jeszcze jakos inaczej) ....potem stamtąd skręcic w prawo i otworzyc sobie drzwi ..i wejsc do tego pomieszczenia gdzie na początku było ciemno i było 2 strazników do rozwałki i 1 technik..jak tam wejdziesz to skręcisz po ukosie w prawo i przejdziesz przez kolejne drzwi za nimi będzie właz w scianie a tam tunel i w tym tunelu wentylacyjnym na górze lub na dole jest kolejny właz ..on prowadzi do tower 19 posrednio ..jak przez niego przejdziesz to bedziesz wtedy na górze nad jadalnią tam gdzie straznicy chodzą za kratami ...mozliwe ze cos pomyliłem ale spróbuj :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 CZe Ludziki. MAm problem z Riddickiem. OTóż na postaciach w niektórych miejscach ,migają mi jakieś dziwne rzeczy na nich. Albo to jakieś czarne teksturki , albo jakieś inne skopane niedoróbki. Po prostu migają sobie na postaci, albo nawet na jakies teksturze. I nie wiem czy to wina mojej karty czy gry? Mam RAdeona 9600XT, AThlon 1800+. ATI CAT 4,12. Kto ma RADeona tego samego? Tez takie coś ma? A w innych grach tak nie mam , 3dmarki spoko też. Tylko w tej grze mam jakieś dziwactwa. grafa krecona???? jesli tak to odkrec troche rdzen....mi tez migaly i to mi pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 CZe Ludziki. MAm problem z Riddickiem. OTóż na postaciach w niektórych miejscach ,migają mi jakieś dziwne rzeczy na nich. Albo to jakieś czarne teksturki , albo jakieś inne skopane niedoróbki. Po prostu migają sobie na postaci, albo nawet na jakies teksturze. I nie wiem czy to wina mojej karty czy gry? Mam RAdeona 9600XT, AThlon 1800+. ATI CAT 4,12. Kto ma RADeona tego samego? Tez takie coś ma? A w innych grach tak nie mam , 3dmarki spoko też. Tylko w tej grze mam jakieś dziwactwa. heheh jak mi ostatnio na doomie3 wyskoczyly takie migawki :) to okazalo sie ze karta mi siadla, walznij inne stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mam taki proble - prubuje sie wrócic do tower 19 z minig core - ale mam taki problem - po wyjechaniu winda na powieżchnie nadchodzi taki moment ze spotykam sie z mechem w "pomieszczaniu" ograniczonymi dwoma wysokimi scianami. Nie widze innego rozwiazania jak go pokonac - i tu moje pytanie - JAK ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...