Anomandarist Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 pytanko do posiadaczy 6600gt na jakich sterach wam riddick najlepiej chodzi??? bo mnie już krew zalewa:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 format całego hdd. instal windy, sterów do mobo, potem grafy i co... przy 4anizo i reszcie na maxa minimum 23fps średnio około 30-35 a czasami do 60 fps:) bez anizo minimum to 30fps a średnio 55-60 fps, max to 110fps, co znaczy ze mialem strasznie zasyfiony system mino iż stawiałem go 2 tygodnie temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 No i wszystko w porządku...czego byś chciał ?? U mnie na sprzęcie ze stopki 1024x768 Max bez anizo ok 50 klatek biega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Piszcie nie "ze stopki" bo stopka sie zmienia co jakis czas i za pol roku czlowiek z problemem sie wogole potraci. Glupio sie przyznac ale dopiero teraz zaczalem grac w ta gre. Macie racje ten klimat samego wejscia do wiezienia jest niebanalny. Xzibit "CLOSE THE GATE" i pojawiajacy sie napis "CHRONICLES OF RIDDICK....." po prostu az sie nie mozna doczekac co teraz sie bedzie dzialo. Nie mialem czasu ani ochoty sie bawic w ustawienia i zmienianie sterownikow ale gra jest bardzo, BARDZO, NAPRAWDE BARDZO niestabilna. Zjezdzalem juz z podkrecaniem grafy oraz podnosilem napiecie na procku ponad przecietnie jak na moj sprzet i nadal zwisa dosc czesto. 3dmarki przechodzi i to w o wiele wyzszych ustawieniach, Thief III nie rzuca artefaktami przy wyzszym podkreceniu grafy, itd. Gierka bedzie jedna z lepszych w jakie gralem bo nawet po godzince grania plynie z niej swietny, pierwszogatunkowy miod. A wymagania sa wyposrodkowane w porownaniu do zastosowanych w grze smaczkow. Tak napakowanych pixelshaderow oraz mapowania wybojow to nawet DIII moglby pozazdroscic. To oczywiscie musi miec swoje usprawiedliwienie w wymaganiach, ktore i tak nie sa wielkie. Skoro na moim 2200+ i R9500Pro chodzi w max det. w rozdz. 1024x768 bardzo plynnie to mozna powiedziec, ze gra nie jest wymagajaca. Moze nawet pokusze sie o wlaczenie AF ( a moze nawet delikatny AAx2 - ale tutaj juz jestem pewien, ze beda spadki FPS ponizej plynnosci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Oj ja zaczelem grac wczoraj i powiem, ze az sie ciesze, ze czasem gra wywala, bo odkleilem sie dopiero po 3h jak mi sie komp zrestartowal [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ...czyli jest to jej wszechznana wada. Wyszedl jakis patch poprawiajacy ta nieprzyjemna dolegliwosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Hmm ... mi się udało przejść całą gierę bez żadnych problemów technicznych, jeszcze na Athlonie 2000XP - niekręconym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellboy 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Prosiłbym o save 100% link albo plik, plik wysłać na email wojtek.ros5@wp.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Poradzcie mi cos z demem Riddika. Sciagnalem i nie moge zainstalowac, bo mi wywala jakis blad, ze musze miec chyba SP1. Mam zainstalowanego "podstawowego" XP bez zadnych SP i innym [ciach!]l. Mial ktos, cos takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Poradzcie mi cos z demem Riddika. Sciagnalem i nie moge zainstalowac, bo mi wywala jakis blad, ze musze miec chyba SP1. Mam zainstalowanego "podstawowego" XP bez zadnych SP i innym [ciach!]l. Mial ktos, cos takiego ? 1407866[/snapback] sciagnij sobie oryginal ze sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 sciagnij sobie oryginal ze sklepu 1407959[/snapback] ze mu demo nie dziala to kazesz mu kupowac orygnial? eee bez przesady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Taa... a zresztą - tak ciężko tego Service Packa zainstalować ??...Gra jest tego warta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Poradzcie mi cos z demem Riddika. Sciagnalem i nie moge zainstalowac, bo mi wywala jakis blad, ze musze miec chyba SP1. Mam zainstalowanego "podstawowego" XP bez zadnych SP i innym [ciach!]l. Mial ktos, cos takiego ?O boze skoro pisze, ze potrzebujesz sp1 to znaczy, ze potrzebujesz sp1. Nawet w readme jest napisane w wymaganiach minimalnych, ze potrzeba sp1... sciagnij sobie oryginal ze sklepuPalnij sie w leb czlowieku... Nie masz co napisac to nie pisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 sciagnij sobie oryginal ze sklepu 1407959[/snapback] :mur: Czytaj całe posty,a nie kawałeczki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ...czyli jest to jej wszechznana wada. Wyszedl jakis patch poprawiajacy ta nieprzyjemna dolegliwosc ? 1392051[/snapback] Jest jeszcze jedna wada tej gry, otoz jest...... bardzo krotka :( a szkoda. Mam nadzieje ze robia kolejnego riddicka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 a ja bym chial tylko wiedziec gdzie jest spolszcenie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 gra jest full wypas grafika bardzo ładna! oraz fabuła bajka! jak narazie jest super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 najlpesza gra w jaka gralem,lepsza od HL 2,Doom 3,Far Cry no zobaczymy jak ze splinter cell chaos theory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) jak sie wylaczy synchronizacje pionowa w grze niesamowitej plynnosci dostaje Edytowane 1 Maja 2005 przez Umbrella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 NooBowskie pytanko:) gdzie sie tą syNchornizacje ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>? biiG up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja narazie jestem na ta gre obrazony. Nie potrafie sie przemoc i przejsc tej misji w kanalach gdzie dziwaczne stworki mnie atakuja. Po prostu nie znosze takiego klimatu. Do tego TYLKO W TEJ GRZE zjezdzam z taktowaniami grafiki o 10 do 15 MHz na pamieciach i GPU bo wiesniara wali artami. Do tego dzwigam napiecie na procku bo rowniez sie okazuje, ze mam niestabilnego kompa. Odpalam gre mowiac sobie "to tylko jednak misja, pozniej pojdzie z gorki" ale nie potrafie, no nie potrafie zdzierzyc tej niestabilnosci, artefaktow i jeszcze tej cudownej, nie wiem po co zapakowanej misji. Przejde lepiej F-C bo na nowej karcie teraz wyglada i smiga jak lala (no i skala przy wiekszym OC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Kaeres masz racje z tym ze gra strasznie obciaza kompa bardzo duzo ludzi sie zali ale mam kolege z starym poczciwym gf4 gra mu nawet smiga i zero zwiechow a patcha jak niema tak niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Powiem jedno:Zajebi***gra!. Sciągłem demko(ustawiłem 1024x786 detale normal,texture quality na full PS 1.4-bez AA i V-Sync)i gierka chodzi płynniutko(30 FPS)Przeszłem całe demo i już w ultimie zamówiłem tą gre :) Grafa cudna,fizyka cudna itp. Ukłony dla optymalizatorów!! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Przecież Twoja karta obsługuje p.s 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Przecież Twoja karta obsługuje p.s 2.0. 1422533[/snapback] ja wiem tylko nie chciałem przegiąć żeby gra nie ścinała :wink: Ale dzisiaj jeszcze pokombinuje z tymi Sharderami :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 takie pytanko : gdzie sie ustawia w riddicku anti aliasing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 takie pytanko : gdzie sie ustawia w riddicku anti aliasing 1422781[/snapback] Z ciekawości szukałem w opcjach ale u mnie nie ma AA :mellow: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 w samym Riddicku nie mozna ustawic AA ale jak wlaczysz w sterach to tez bedzie dzialalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a co w grach znaczy np . :) v-sync antrisopy (riddick) i w texturach jak sie wybiera np co jest najwysze treinelar belinear jakos tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja tą gierke przebiegłem w 2 dni ;) ale ostro sie grało, oj ostro. Jazda sie zaczela dopiero jak dostaje sie oczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...