skibson_wielki Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Nom oki ale ktore mam Kaeres sciaganc NGO czy OMEGI a mozze DNA??? ktore polecasz//polecacie???????? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 słyszałem że tą gre można uruchomić w 64 bitach po podmianie jakiegoś pliku i sa super efekty itd. (może to już wiecie ale nie chce mi się przeszukiwać całych 13 stron tematu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson_wielki Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Chyba tylko jak masz proca AMD 64 to wtedy ale tak normlanie nie da sie. Chociaz nie wiem ale jak ktos ma takiego proca a ma duzo ludzi wrzucicie kilka screenow ja kto wyglada u was. pozdroi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Nom oki ale ktore mam Kaeres sciaganc NGO czy OMEGI a mozze DNA??? ktore polecasz//polecacie???????? pozdro 1426509[/snapback] Softmode na Catalystach 5.4 - http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php Do tego mam ATi Tray Tool - chyba lepszy od ATi Tool`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson_wielki Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 I masz wzrost fps ???wiecej pkt w 3dmarkach ??? :razz: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Wiecie skąd można ściagnąć tego patcha, bo ciągle mi wyskakuje z gry. :mur: PS. Mam wersję oryginalną. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Corso patch powiadasz raczej niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 jak widac roznicy niema w wygladzie zolnierzy tylko cieniowania sie zmieniaja 1425795[/snapback] Umbrella - no wlasnie tak przeciez shadery = cieniowanie. A poza tym ten zolniez ktorego zrobiles nie jest oswietlony zadnym dynamicznym swiatlem typu wystrzal z broni i na 2.0 i na 2.0++ wyglada prawie identycznie. Na tych moich screenach byla specyficzna sytuacja kiedy zolniez jest oswietlany wystrzalem ze swojej wlasnej broni i wtedy jak na dloni widac roznice w tych shaderach. Tak czy siak przy takiej stracie wydajnosci zmiana shaderow nie warta swieczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Rowniez miedzy dx8, a dx9 w tej grze nie ma az takiej wielkiej roznicy aby posiadacze ti mogli sie martwic. Jedynie cieniowanie w niektorych przypadkach jest inne. Sama jakosc tekstur, wyboistosc/chropowatosc i ostrosc jest identyczna. Jedynie w lazni kafelki bardziej mi sie podobaja z PS 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 prawdopodobnie płytka uszkodzona Itachi a zawartosc plyty da sie skopiowac Zrzucilem z dysku kolegi 5 plikow ISO. Czyzby zle sie zrzucilo? Troche dziwne.. Wrzucam w alkohola, wszystko pieknie, autostart, pojawia sie menu i zaczynam instalacje. Gdy dochodzi do zrzucania pliku "INTRO.OGG" wywala mi ten blad. EDIT: Nagralem *.iso na cd. Nic nie dalo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson_wielki Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Kaeres sciaglem to http://69.93.129.141/softmod.wxp-w2k-8-121...22a-022141C.exe i potem wdm capture jak pisalo i to mialo zwiekszyc te pipelines ale dalej ma 4 tylko co poradzicie da sie je zmienic bo ja wciskam to moge cos zmienic http://img229.echo.cx/my.php?image=skibson24cb.jpg wiec Kaeres coz mam zrobic by me zycie stalo sie lepszym ? pozdro edit: thx Kaeres pomoglo tera gram na 800x600 aax2 i gra chadza o niebo lepiej niz wczesniej !!!!! dzieki stary lekki dopalacz hehe Edytowane 5 Maja 2005 przez skibson_wielki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 na tych nowych sterach forceware 76.45 niedziala gra wyskakuje takie cosik This aplplication requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Na 76.10 XG też nie o czym się boleśnie dziś przekonałem :| . Wróciłem do 71.84 (na których znowu SWAT4 coś kiepsko chodzi - ale na szczęście SWATa już przeszedłem i teraz biorę się za Rydzyka) Pograłem trochę dziś, wykonałem parę zadań i... narazie giera wymiata...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Dziś zakupiłem głośniki Creative Inspire T5900 5.1 i odpaliłem Riddicka...Myślałem że spadne z krzesła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Gdzie w tej grze są savegames? W jakim katalogu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 X:\Chronicles Of Riddick\Content\Save * gdzie X to partycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Panowie z NV40 na pokładzie, konretnie 6800GT/Ultra - jak wam ta gra chodzi? Ja odpaliłem dziś pierwszy raz i klapa - 1280x1024 Anizo max i PS2.0++ - 15FPS widzę :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Panowie z NV40 na pokładzie, konretnie 6800GT/Ultra - jak wam ta gra chodzi? Ja odpaliłem dziś pierwszy raz i klapa - 1280x1024 Anizo max i PS2.0++ - 15FPS widzę :mur: 1434881[/snapback] Bo w ta gre w PS 2.0++ sie nie da grac na zadnej karcie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 slyszalem ze na 64bitowyn windowsie dopiero rozwija skrzydelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 kogo stać na 64bit... chyba że nowego kompa ktos kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Nio fakt na 64 bitkach riddick pokazuje powera gdzies widzialem screeny normalne i 64 wypas widac roznice odrazu. pozdro jak znajde dam linka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jak znajdziecie to pokażcie...:) Jeszcze jeden pretekst do przesiadki na Venice ?? (+ Far Cry)... Ja sobie obecnie kończę Rydzyka...na razie lepszy od FC (że o Doomie nie wspomnę)...na równi z HL2 (ale to subiektywna opinia - nie bić :|) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jak znajdziecie to pokażcie...:) Jeszcze jeden pretekst do przesiadki na Venice ?? (+ Far Cry)... Ja sobie obecnie kończę Rydzyka...na razie lepszy od FC (że o Doomie nie wspomnę)...na równi z HL2 (ale to subiektywna opinia - nie bić :|) 1435490[/snapback] mnie wessal jeszcze bardziej niz hl2. chociaz uwazam ze obie gry sa rownie dobre. A o co chodzi z ta roznica na 64bit windowsie? Przeciez roznicy w obrazie nie bedzie wiec jak mozna zobaczyc na szkrinach roznice? ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 wieksza głębia kolorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Większy zasięg widzenia (na przykładzie Far Cry)...po za tym byleby pretekst do zmiany sprzętu był :) Jutro myślę skończyć Riddicka...możeby jakiś filmik nakręcić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 pomocy bo nie wiem co zrobic - jestem przy zawalony, moście - LEVEL z potworami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Nio fakt na 64 bitkach riddick pokazuje powera gdzies widzialem screeny normalne i 64 wypas widac roznice odrazu. pozdro jak znajde dam linka B) 1435423[/snapback] Niestety tamte linki byly zwykla komercyjna sciema.. na A64 ta gra z PS++ płynniej jedynie chodzi.. A róznicy w grafice nie widać.. Wiem, ponieważ grałem na sprzęcie a64 i porownywalem do mojego. Edytowane 9 Maja 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Problem: swiezy system, wszystkie stery chipset itd + Forceware 76.45 - przy probie uruchomienia wyskakuje blad : this application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higherOzzoo chozzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Problem: swiezy system, wszystkie stery chipset itd + Forceware 76.45 - przy probie uruchomienia wyskakuje blad : Ozzoo chozzi :?: 1441292[/snapback] Ściągnij fixa do kart NV --> klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Coś mu widocznie stery do grafy nie pasują - u mnie w Warrior Within na tych sterach pisze że nie mam 64 MB grafiki :| - czyli spróbuj insze stery.. martinwu >> zobacz tu: SOLUCJA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...