Skocz do zawartości
jester

Chronicles of Riddick

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bachus81

Dziś po raz 3 zainstalowałem tą grę i nadal nie wiem co jest grane.

Mam Leadteka 6800 podkręconego prawie na GT, a gra haczy mi sie baaardzo.

Nie rozumiem tego.

Mam zainstalowane najnowsze sterowniki.

Zmniejszenie detali nic nie daje.

Macie jakieś pomysły??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mowi kolega.

Ja takze mialem z tym problem. Musisz po prostu rozwalic roboty i ludzi. Ja rozwalilem najpierw ludzi, potemschowalem sie za statkiem i strzelalem z shota w plecy robotowi i tylko czasami sie ukrylem jak d mnie siegal z gattlinga. Jak go rozwalisz to przejmujesz miniguna po nim i walis z niego do drugiego mecha.

P.S. Sorki za bledy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po kilku przeczytanych postach zaczynam sie przymierzac do kupna tej gry... pytanie tylko czy na moim konfigu bedzie mozna nacieszyc oczka ladna grafika i miec ogromna przyjemnosc z gry ( bez zacinek, wywalanie bsod czy pulpitu)

1483562[/snapback]

Tu niemal wszystko zelezy od grafiki - a w podpisie nie masz nic na ten temat...

Na R9800 @XT dzialalo w miare spoko, na GF6800GT dzialalo pieknie a na GF3 Ti200 byl slideshow... to moje odczucia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja utknalem sam nie wiem gdzie zaraz opisze:

musialem wejsc do jakiegos pomieszcenia gdzie bylo bardzo czerwono i sie moja postac tam dusiła i zabralem stamtad cos dla jakiegos wieznia bo o cos prosil i teraz nie wiem co zrobic dalej

a jak mam zabic robota majac pale i pistolet paralizujacy bo ciazko mi z tym diabłem:D dzikei za podpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten paralizator to wspaniała broń, dzięki niej można przynajmniej na chwilę unieruchomic maszyny.

Owe pomieszczenie jest wypełnione gazem, rzecz stamtąd wziętą,musisz zanieść kolesiowi spowrotem , a potem wrócić do więzienia po bombę, i rozwalić to pomieszczenie w którym jest gaz -dalej jest jeszcze ciekawiej...

Co do wymagań, to karta z PS 2.0 pozwala cieszyć się wszystkimi efektami,Na r 9550 po oc da sie grać w 800x600 ,choć trochę muli (ja grałem w 640...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka mam asusa v9999gt@405/810 i dlaczego nie da sie wogole grac przy aa2x i anizo 2x?przeciez karta ma takiego kopa a tu przy riddicku by nie wydalala?mam 1280mb ramu:]

1605666[/snapback]

wlacz sobie jakies starsze PS'ery bo domyslnie jest chyba 2.0+ ;)

i bedzie git...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie nie ma,dlatego tym bardziej karta powinna sobie radzic z 2.0+ <_<

1605795[/snapback]

HEHEH nie mam w ridicu shaderó 3.0 tylko są 2.0+ ktore są skopane.. więc nie ważne jaki bedzie sprzęt i tak bedzie się przycinać.... poprostu włącz 2.0 i się ciesz grą.. i tak właściweie różnicy nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi