OS7RY Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Chcesz jeszce te savy?? Jak cos to wysłałem ci na maila. Edytowane 29 Maja 2005 przez OS7RY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 dzieki za savy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Dziś po raz 3 zainstalowałem tą grę i nadal nie wiem co jest grane. Mam Leadteka 6800 podkręconego prawie na GT, a gra haczy mi sie baaardzo. Nie rozumiem tego. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki. Zmniejszenie detali nic nie daje. Macie jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 wyłącz PS3.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Się znaczy 2.0++... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 gierka bardzo ciekawa - ale utknąłem w pewnym punkcie.Otuż jak wejść do tego statku, stojącego na lądowisku, na zewnątrz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 rozwal dwa roboty krecoce sie kolo niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Tak jak mowi kolega. Ja takze mialem z tym problem. Musisz po prostu rozwalic roboty i ludzi. Ja rozwalilem najpierw ludzi, potemschowalem sie za statkiem i strzelalem z shota w plecy robotowi i tylko czasami sie ukrylem jak d mnie siegal z gattlinga. Jak go rozwalisz to przejmujesz miniguna po nim i walis z niego do drugiego mecha. P.S. Sorki za bledy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 po kilku przeczytanych postach zaczynam sie przymierzac do kupna tej gry... pytanie tylko czy na moim konfigu bedzie mozna nacieszyc oczka ladna grafika i miec ogromna przyjemnosc z gry ( bez zacinek, wywalanie bsod czy pulpitu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 po kilku przeczytanych postach zaczynam sie przymierzac do kupna tej gry... pytanie tylko czy na moim konfigu bedzie mozna nacieszyc oczka ladna grafika i miec ogromna przyjemnosc z gry ( bez zacinek, wywalanie bsod czy pulpitu) 1483562[/snapback] Tu niemal wszystko zelezy od grafiki - a w podpisie nie masz nic na ten temat... Na R9800 @XT dzialalo w miare spoko, na GF6800GT dzialalo pieknie a na GF3 Ti200 byl slideshow... to moje odczucia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 sciągnij demo i sprawdz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 a ja utknalem sam nie wiem gdzie zaraz opisze: musialem wejsc do jakiegos pomieszcenia gdzie bylo bardzo czerwono i sie moja postac tam dusiła i zabralem stamtad cos dla jakiegos wieznia bo o cos prosil i teraz nie wiem co zrobic dalej a jak mam zabic robota majac pale i pistolet paralizujacy bo ciazko mi z tym diabłem:D dzikei za podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Paralizujesz robota i biegniesz dalej, ubic sie narazie ni da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ten paralizator to wspaniała broń, dzięki niej można przynajmniej na chwilę unieruchomic maszyny. Owe pomieszczenie jest wypełnione gazem, rzecz stamtąd wziętą,musisz zanieść kolesiowi spowrotem , a potem wrócić do więzienia po bombę, i rozwalić to pomieszczenie w którym jest gaz -dalej jest jeszcze ciekawiej... Co do wymagań, to karta z PS 2.0 pozwala cieszyć się wszystkimi efektami,Na r 9550 po oc da sie grać w 800x600 ,choć trochę muli (ja grałem w 640... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 a gdzi jest dokładniej ta bomba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Eeetam ja mialem grywalny fps (ok 40) przy AA 8x i 8x Anizo na 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 pytanie do Nvidiowców; zainstalowałem kumplowi na 6600GT i przy odpalaniu wyskakuje problem z OpenGL. zainstalowałem mu 77.72_win2kxp_international_whql.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 przeciez riddick chodzi pod Direct 3D, wiec nie wiem czemu taki dziwny blad wyskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 77.72 chodzi... ale dziwnie...u mnie Riddick cały był pokryty szachownicą a'la artefakty...na nie kręconej karcie to samo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 przeciez riddick chodzi pod Direct 3D, wiec nie wiem czemu taki dziwny blad wyskakuje.nie. riddick to OpenGL. silnik starbreeze, moze dzialac w obu API, ale w przypadku riddzicka jest to wlasnie ogl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Ktoś pisał ze na r9800 pro @ xt działalo spoko .u mnie dziala pięknie wszytsko max aa x2 antizotrop x 16 2 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 siemka mam asusa v9999gt@405/810 i dlaczego nie da sie wogole grac przy aa2x i anizo 2x?przeciez karta ma takiego kopa a tu przy riddicku by nie wydalala?mam 1280mb ramu:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 siemka mam asusa v9999gt@405/810 i dlaczego nie da sie wogole grac przy aa2x i anizo 2x?przeciez karta ma takiego kopa a tu przy riddicku by nie wydalala?mam 1280mb ramu:] 1605666[/snapback] wlacz sobie jakies starsze PS'ery bo domyslnie jest chyba 2.0+ ;) i bedzie git... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ale przeciez moja karta ma shadery 3.0,to dlaczego mam zmniejszac?to przez nie nie tak przycina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 dokladnie, jak ustawisz na 2.0 to gra powinna dostac niezlego kopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ale przeciez moja karta ma shadery 3.0,to dlaczego mam zmniejszac?to przez nie nie tak przycina? 1605720[/snapback] a gdzie w riddicku masz shadery 3.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no wlasnie nie ma,dlatego tym bardziej karta powinna sobie radzic z 2.0+ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no wlasnie nie ma,dlatego tym bardziej karta powinna sobie radzic z 2.0+ <_< 1605795[/snapback] HEHEH nie mam w ridicu shaderó 3.0 tylko są 2.0+ ktore są skopane.. więc nie ważne jaki bedzie sprzęt i tak bedzie się przycinać.... poprostu włącz 2.0 i się ciesz grą.. i tak właściweie różnicy nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 w etapie gdzie trzeba bombe usadowić, to można robota sie pozbyć. trzeba tak zrobić aby stanął na miejscu gdzie był kontener i go paraliżować, po chwili maszynka postawi kontener spowrotem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 grrr udalo sie moze naprawic blad z najnowszymi sterami nvidii?? u mnie to samo wywala blad ze opengl nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...