overclocker11 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 widze w necie jakis patch 1.1.Wiecie co on daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mist Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Chodzi przyzwoiie na moim rad9600pro@xt i t-breedzie 2400.Zycze prjemnej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 pytanie do Nvidiowców; zainstalowałem kumplowi na 6600GT i przy odpalaniu wyskakuje problem z OpenGL. zainstalowałem mu 77.72_win2kxp_international_whql.exe 1537708[/snapback] grrr udalo sie moze naprawic blad z najnowszymi sterami nvidii?? u mnie to samo wywala blad ze opengl nie mam 1606391[/snapback] Mam to samo :mur: :mur: Po zinstalowaniu PATCH'a to wyskakuje coś tam "....game crash..." czy cos takeigo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 głowy nie dam ale gdzię na innym forum ktoś mi odpisał żeby zaisntalować rivatweak i dam pozmieniac ustawienia opengl. Sprawdziłem u kumpla i zadziałało ale teraz nie pamiętam co i gdzie zmieniałem. Ale działa - sprawdzcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 głowy nie dam ale gdzię na innym forum ktoś mi odpisał żeby zaisntalować rivatweak i dam pozmieniac ustawienia opengl. Sprawdziłem u kumpla i zadziałało ale teraz nie pamiętam co i gdzie zmieniałem. Ale działa - sprawdzcie ! 1612885[/snapback] No zassałem. Tylko, że nie moge zmienić opcji OpenGL :angry: :angry: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoWeReDbyaBiT Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 mam ten sam problem z OpenGL a po zainstalowaniu patcha wyskakuje komunikat Game Chrashed ( czy jakoś tak ) moje sterowniki to Forceware77.77 macie jakieś pomysły :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Doszedłem do etapu gdzie Riddick ucieka z tej komory stazy. Czy dalej bedzie coś ciekawszego bo ten etap jest bzdetny, moze to koniec gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter14 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Moze wiecie jak pujdzie Riddick na procesorze 1.7 256 ram i radeonie 9600pro?Bedzie medium/high? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 low ?? :|... Kurcze przejść by toto wreszcie...:mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter14 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No to pujdzie jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 na medium pograsz plynnie, o ile nie przesadzisz z rozdzielczoscia :P ja gralem na high ale czesto sporo gra zwalaniala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 z 256 ram watpie zeby na medium pogral... a co do sterow to skoro macie z najnowszymi problemy to zainstalujcie 71.84 - rownie dobre i nie ma w niczym z nimi problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ja z 256 gralem na high w hl2 i jakos tak do 2/3 gry mniej wiecej dalo sie grac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ja z 256 gralem na high w hl2 i jakos tak do 2/3 gry mniej wiecej dalo sie grac ;] 1626201[/snapback] gry Ci sie chyba pokićkały.... hl2 to nie riddick;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 tak, ale sadze, ze tekstury hl2 na high sa bardziej pamieciozerne niz Riddicka na medium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter14 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Mam zamiar dokupic sobie 256 ramu.I po tym jak dokupie to powinno chodzic na medium/high? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 HL2 z ustawieniami na maxa z aa anizo i 5.1 muli, skacze i kaszani dźwięk przy 512ramu, dopiero przy 1gb gra jest płynna i taka, jak ma być! Przy 512 jest niegrywalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter14 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ja nie moge zainstalowac SP 1 ani 2 bo pisze mi ze moge miec nieprawidlowy klucz:( Co mam zrobic????POMUŻCIE!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Kupic oryginal windowsa i slownik jezyka polskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) HL2 z ustawieniami na maxa z aa anizo i 5.1 muli, skacze i kaszani dźwięk przy 512ramu, dopiero przy 1gb gra jest płynna i taka, jak ma być! Przy 512 jest niegrywalna. 1626567[/snapback] Nieraz miałem taki w H-L2 problem najlepiej jest zrobić defragmentacje dysku i dograć specjalny patch pomaga to naprawde b.duzo!!Nie wiem jak z Riddickiem. Edytowane 2 Września 2005 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Riddick aqrat plynnie chodzi na texturach ustawionych na high na 512 ramach,ale chodzi o to,ze ta gra ma wysokie wymagania co do proca i karty graficznej.Do idealnej plynnosci w 1024 na high potrzeba procka cos kolo 3000 (moze to byc zwykly athlon xp) i karty przynajmniej 6600GT/9800Pro podkrecone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Czy ja wiem u mnie w 1024 wszystko na high chodzi płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 shader model 2.0? :lol: wiesz na tym to mozna smigac spokojnie na naprawde wielu slabszych kartach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) mozna juz pograc na najnowszych sterach w riddicka?? oczywiscie chodzi o problem na kartach nvidii (opengl blablalba) Edytowane 5 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) Itachi nie rozumiem o co chodzi ?? Piratez znalazłem takie coś http://m2010.gamecopyworld.com/download.ph...L%20fix!rar Sprawdz może pomoze A tak wogole to dzisiaj zaczołem grać i gierka jest bardzo miodna :) Edytowane 6 Września 2005 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 poprawka dziala thx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Gierka bardzo przyjemna, jeno szkoda, że tak szybko się kończy. Można by rzecz: przyjemność trwa krótko :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoWeReDbyaBiT Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 i tu jest właśnie problem bo ten FiX OpenGL nie działa :mur: a mam wersje Od Hoodlum czy jakoś tak. heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 A chyba że takie buty...:mur:...marsz do sklepu i przeczytaj w drodze regulamin... Słyszał coś ktoś o sequelu ??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 PoWeReDbyaBiT zapoznaj sie z regulaminem.. Wróc jak zrozumiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...