Gość hydro2 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Czy nie macie czasem przypadq ze w czasie gry wywala wam niebieski ekran ?? taki jakby proc byl za bardzo podkrecony,ale odtaktowywuje proca i mam to samo?? To sie dzieje bardzo zadko ale jednak i tylko w tej grze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.26 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 No moim Gf 6800 GT @400/1100 mam tylko 23 fps na poczatku jak zaczynasz gre ;/ w 1024x768 max + shadery te do gf 6 chyba dziwne ?? proc 2,8+ 512 ddr Npiszcie na jakich sterownikach gracie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Przeczytaj ten topic jeszcze raz. Te shadery do GF6 są do [gluteus maximus]! One zwalniają grę ponad 50%. Pisze to w tym topicu! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.26 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No ja myslalem ze to AA zwalnia tak gre :P nie doczytalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Czy nie macie czasem przypadq ze w czasie gry wywala wam niebieski ekran ?? taki jakby proc byl za bardzo podkrecony,ale odtaktowywuje proca i mam to samo?? To sie dzieje bardzo zadko ale jednak i tylko w tej grze?? To jak,macie jakies idee ?? Bo to naprawde denerwuje a gra jest zbyt fajna by ja przerywac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Przeczytaj ten topic jeszcze raz. Te shadery do GF6 są do [gluteus maximus]! One zwalniają grę ponad 50%. Pisze to w tym topicu! :wink: no do [gluteus maximus] to one nie sa! wygladaja jak juz pisalem super..ale po prostu to jeszcze nie na ta generacje kart...nastepne pewnie lykna takie ustawienie bez problemu... @Daniel.26 - poki co przelacz w opcjach z shaderow 2.0++ na 2.0 po prostu..gra dostanie kopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie no... dorwalem - zainstalowalem i 8O bardzo ciekawe ujecie kamer, podobaja mi sie te przejscia na tpp jak riddick wchodzi po drabinie na przyklad. grafa i engine lepszy od d3... bylem zszokowany jak obejrzalem sobie dokladnie akcje ktora nagralem (na poczatku) jak zdobywam pierwsza bron - shotguna... normalnie nie wiem jak ale zrobilem taki manewr ze soldier sam sobie (prze)strzelil glowe od dolu. sami zobaczcie... oj bedzie sie grac :twisted: :twisted: :twisted: tcor-rip.avi (2mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 coraz lepiej :))) kolejny super FPP tego roku :))) naprawde polecam ta gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Dziwne, nie mogę ustawić rozdzielczości powyżej 800x600 następna jest 848x480 a potem te najniższe. :?: Nie działa również antyaliasing ustawiony z poziomu sterowników(66.93). :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No wreszcie sobie zagram :twisted: ehehehe ale czedowe MENU :D i tez nie wiem jak to sie stało panie władzo ale on sam sobie strzelił w łeb :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zapodałem wczoraj wieczorem :wink: Co tu dużo mówić - REWELACJA! Grafa ośmielę się powiedziec jeszcze lepsza niż w D3. Zaczepisty, ciężki klimat, kapitalne animacje Riddicka, dbałosć o szczegóły, świetne tekstury, efektowna muza. Czemu nic o tej gierce się nie mówiło? Cisza i nagle "jebut-pierdut", mamy kolejny , świetny FPP. Fakt, płynnością się zbytnio nie nacieszyłem ( to z racji "gościnnie" występującego u mie R9550), ale i tak jest o niebo lepiej niz przy D3, powiedzmy "o dwa nieba". Z wad zaliczyłbym drobne, chwilowe przekłamania w teksturach ( może stery, moze jakis bug - nie wiem) i trochę mało precyzyjny system walki wręcz. BTW - wstęp do gry ( po Tutorialu), gdy Riddick jest prowadzony do Butcher Bay zrobił na mnie kapitalne wrażenie. Niby tylko akcja z "powitaniem nowego", ale z dodaniem filmowych napisów, cięzkiej muzy i trafnie uchwyconych szczegółów życia więziennego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Dziwne, nie mogę ustawić rozdzielczości powyżej 800x600 następna jest 848x480 a potem te najniższe. :?: Nie działa również antyaliasing ustawiony z poziomu sterowników(66.93). :? Nikt mi na to nic nie poradzi? Szukałem plików konfiguracyjnych ale z rozdzielczością znalazłem jeden "environment.cfg", zmieniłem w nim rozdzielczość i nic się nie zmieniło.Po uruchomieniu gry powróciło do poprzednich ustawień. Czekam na sugestję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Gra juz jest w Empiku?? Jaka fizyka? Bo cos nie widzialem zeby ktos o niej cos pisal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Chyba trzeba zagrać i sie samemu przekonać. Bo jakoś mnie fotki z gry nie przekonują :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Chyba trzeba zagrać i sie samemu przekonać. Bo jakoś mnie fotki z gry nie przekonują :? Dokladnie. A podniecanie sie FC tez mi sie wydawalo podejrzane i slusznie zreszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Malkontenci :kijem: Zresztą zobaczycie sami. Val Diesel jak żywy. BTW - ja cię Kaeres juz nie rozumiem :lol: FC mu się ie podoba, zachwycony FIFĄ, brzydzi się PES4.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Malkontenci :kijem: Zresztą zobaczycie sami. Val Diesel jak żywy. BTW - ja cię Kaeres juz nie rozumiem :lol: FC mu się ie podoba, zachwycony FIFĄ, brzydzi się PES4.... ...HL2 mu sie znudzil, uwielbia DIII :) Nagralem sie w gry, ze moglbym pewnie na tym niezle zarobic :) Widocznie taki mi sie gust wyrobil. Nigdzie nie napisalem natomiast, ze sie brzydze PES4, a to z bardzo prostego powodu. JA W NIEGO NIE GRALEM. FC podobala mi sie z poczatku ale gralem w nia jakos tak beznamietnie i mi sie odechcialo. Dla mnie w grze liczy sie przede wszystkim klimat a tego FC nie ma. Ale co do Riddick... to musze sie oczywiscie sam przekonac bo z tego co widze to jest to drugi FC lecz w mroczniejszym klimacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Mea culpa z tym PES4, ale na PES3 narzekałes niemiłośiernie, a obie tak bardzo się nie różnią.... Riddick to mroczniejszy FC? Hmm, z tym bym polemizował, choc jak kto woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 smieszne jest wypowaidanie sie na temat gry w ktora sie nei gralo n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 smieszne jest wypowaidanie sie na temat gry w ktora sie nei gralo n/c Mnie tez takie rzeczy smiesza. Kto jest taki genialny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ale piepszycie ;) ta gra przypomina mi FC, tzn o FC nie bylo praktycznie glosno i wiekszosc osob wogole nie wiedziala ze ma wyjsc taka gra, podobnie jest tutaj.. nie widzialem zadnych hiper mega wielkich zapowiedzi, a gra jest ZnAKOmITA! grafa jest OSZALAMIAJACA (o wiele bardziej dopracowana niz D3), a walka wrecz (mam na mysli piesci) to cos czego pragne i pragne.. glosu uzyczyl tez (poza Vin Dieselem) Xzibit :) ja juz jestem w miejscu gdzie Riddick zostal obdazony white eyes (widzi w ciemnosciach) !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja kwidze po screenach i po filmiku to jużzacieram ręce i wiem nawet co mój młodszy brat dostanie odemnie pod choinke :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 co sie dzieje pod koniec gry to wogole szok jaka grafa i akcja i ujecia kamer ... genialna gra.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Riddick to klasyk,naprawde panowie,D3 to przy tym zabaweczka dla grzecznych dzieci mimo,ze bardzo mi sie podoba i kazdemu moge ja polecic to i tak do Riddicka mu sporo brakuje,pozatym jest to 1 gra,ktorej jeszcze nie skrytykowala zadna osoba po juz dosyc dlugim czasie bytu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Riddick to klasyk,naprawde panowie,D3 to przy tym zabaweczka dla grzecznych dzieci mimo,ze bardzo mi sie podoba i kazdemu moge ja polecic to i tak do Riddicka mu sporo brakuje,pozatym jest to 1 gra,ktorej jeszcze nie skrytykowala zadna osoba po juz dosyc dlugim czasie bytu. Gra jest do d'upy!! Jestem pierwszy!! :wink: A tak powaznie to te towje zachwyty nad kazdym kolejnym tytulem robia sie śmieszne. I sie lepiej dowiedz co to znaczy klasyk, bo Doom to jest klasyk, a Riddick to gra ktora wyszla 2 tyg. (pewnie niecale) temu (wiec dziene ze jescze nikt nie ktytykowal... nie ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ile jest ogolnie CHECKPOINTOW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Riddick to gra ktora wyszla 2 tyg. (pewnie niecale) temu (wiec dziene ze jescze nikt nie ktytykowal... nie ?)Nie... Ja Doom-a 3 krytykowałem 15 minut po tym jak zagrałem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 smieszne jest wypowaidanie sie na temat gry w ktora sie nei gralo n/c Kolega sugeruje to do mnie? Bo jak tak to strzał w płot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Riddick to gra ktora wyszla 2 tyg. (pewnie niecale) temu (wiec dziene ze jescze nikt nie ktytykowal... nie ?)Nie... Ja Doom-a 3 krytykowałem 15 minut po tym jak zagrałem... :lol: Przez 15 minut to sie mi jescze podobalo. :wink: Mi nie o to chodziło 2 tyg to za krudko zeby gre ocenic, tylko ze w 2 tyg nie zdazylo jescze duzo osob pograc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 nie hanu nie o tobie a tak na marginesie widze ze tez jestes z lodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...