=:NYC:= Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 No i wlasnie to jest dziwne bo menu chodzi idealnie no prawie idealnie!!! Tylko podczas gry sie tnie Ale najdziwniejsze jest to ze scina sie tak samo na 1024 i na 400x300 :sad: Ale skoro mowisz ze na gej forsie sieda rady no to stypa :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No i wlasnie to jest dziwne bo menu chodzi idealnie no prawie idealnie!!! Tylko podczas gry sie tnie Ale najdziwniejsze jest to ze scina sie tak samo na 1024 i na 400x300 :sad: Ale skoro mowisz ze na gej forsie sieda rady no to stypa :sad: 1321078[/snapback] gra zapewne programowo wymusza ps i stad wooolne dzialanie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=:NYC:= Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Czyli bez zmiany karty nieda rady?? BLEEEE Stypa!!! No to bede modsial sie chajsnac na nową karte :) Edytowane 11 Marca 2005 przez =:NYC:= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) hehe, miałem podobny proble m Riddickiem przez chwile czyli na mojej karcie średnio 10 fps :) , ale okazało się że to przez kontrolowany(ustawiony na stałe) plik wymiany który ustawiałem mały do MoH:PA które na mniejszym chodziło o wiele płynniej... jak zmieniłem na kontrolowany przez system w Riddicku od razu pełna płynność na wszystkim na max :) Edytowane 12 Marca 2005 przez Poyep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 kupa , ta gra nie chodzi mi na matroxie parhelli;] biednie troche , bo repulik commando chodzi szybciej niz na 4ti:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 nie no klimacik miażdzy.. od 3 dni niedosypiam hehe =) i te grafitti :D normalnie jak w polskich podstawówkach :D podpowiedzcie tylko gdzie leża te okulary bo złaziłem upper mine (chyba) wzdłuż i wszerz i nei widze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Witam. Gierke dorwałem dopiero wczoraj i mile mnie zaskoczyła. Bez wielkich zapowiedzi, reklam i tego całego ogromnego zamieszania powstała eXtra gierka. Odpaliłem wczoraj o 20.00 a przerwałem o 1.00 (o 6.00 trzeba wstać do pracy). Klimacik wymiata! Świetna fabuła! Grywalność b.duża i niesamowicie wciąga! Jak do tej pory bez żadnego restartu, jadę na R9700@Pro + Omegi 4.11. Pozdro... EDit...: i jeszcze to menu... :gitarzysta2: Edytowane 16 Marca 2005 przez Uneek Eth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniochu Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc01500002). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację. - nowe stery dla gf, sp2, i dalej to samo, help 1270088[/snapback] no wlasnie mam ten sam problem co z tym zoribc????:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Krótkie pytanko - ile jest misji do przejścia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ktoś może mi poradzić jak przejśc piramidki? Rozwaliłem małe roboty, jeden duży sam się zestrzelił z rakiety, zostały 2. Szukam wyjścia już pół godzinki i nic.. help :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 misji jest 38! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Przeszedłem Riddica i jestem troche zawiedziony że to już koniec.... chciałoby się pograć dużo dłużej :) :) :) Ale gierka wymiata, trzyma niesamowity klimat (film rulez) , ale nie zniszczyła Domma wedłóg mnie. Po prostu Doom był pierwszy i zrobił na mnie wielki wrażenie.... OGÓLNIE GRA WARTA SWOJEJ CENY! Może jakąś 2 część zrobią? :D ... kto wie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dla tych co mają problemy: wystarczy zainstalować SP2. Brutalne ale prawdziwe! :mur: Ps. Macie może save z całej gry? Padł mi dysk a nie pamiętam gdzie byłem bo to było z 3miech temu a chciałem ją wreszcie skończyć! :-P dreedtm@go2.pl pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniochu Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Dla tych co mają problemy: wystarczy zainstalować SP2. Brutalne ale prawdziwe! :mur:tylko Sp2 pomoze?? Moj kumpel nie ma i ma slabszy o wiele sprzet niz ja i mu chodzi a mi nie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 tylko Sp2 pomoze?? Moj kumpel nie ma i ma slabszy o wiele sprzet niz ja i mu chodzi a mi nie:( 1334894[/snapback] U mnie śmiga bez SP2. Mam tylko SP1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniochu Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 U mnie śmiga bez SP2. Mam tylko SP1... 1334896[/snapback] noi wlasnie to jest bez sensu:( niektorzy maja SP2 niektorzy SP1 a inni nie maja ani tego ani tego i tez dziala powalona jakas ta gra jest :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 noi wlasnie to jest bez sensu:( niektorzy maja SP2 niektorzy SP1 a inni nie maja ani tego ani tego i tez dziala powalona jakas ta gra jest :mur: 1334921[/snapback] A jakie masz stery :?: U mnie chodzi na Omegach 4.11 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniochu Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) A jakie masz stery :?: U mnie chodzi na Omegach 4.11 . 1334965[/snapback] ja mam DNA ale myslae ze to nie od sterow kumpal jeden ma GF 5600 i tez ma to samo Edytowane 18 Marca 2005 przez gniochu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho2 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 6 wszystkim Nie bede pisal jak wspaniala jest ta gra!!! Ale mam pytanie jak zagrac w dodatkowy poziom????? po zakonczeniu gry odblokowuje sie poziom comentary i ma byc nowy lewel na pustyni??? wie moze ktos ja sie dostac na pustynie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Krycho2. Wysłałbyś mi savey z gry bo doszedłem taki kawał i mi dysk padł. A byłem prawie przy końcu i chciałbym ją już dokończyć! dreedtm@go2.pl PS. Wiem, że jednym działa tak a innym tak. U mnie akurat z tym błędem poradził sobie SP2(zresztą nie tylko u mnie). ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho2 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Krycho2. Wysłałbyś mi savey z gry bo doszedłem taki kawał i mi dysk padł. A byłem prawie przy końcu i chciałbym ją już dokończyć! dreedtm@go2.pl PS. Wiem, że jednym działa tak a innym tak. U mnie akurat z tym błędem poradził sobie SP2(zresztą nie tylko u mnie). ;) 1337990[/snapback] Bardzo prosze umiescilem je na uploadzie upload.dvhk.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mial ktos teaki problem jak ja?? a mianowicie ra chodzi plynnie ale co jakis czas se zawiesza i nie moge normalnie grac mam SP2 i stery catalys 5.1 prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donmarianos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Można tą giere zapuścić bez żadnych service packów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 minimum sp1, ja bez servisów nie moglem pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 I wlasnie sp1 tylko jak ja nie moge nawet sp1 zainstalowac wiem czemu bo mam cd-keya od windy XP nei poprawnego da sie to jakso obejsc ! Bo nei mam zamairu zas windy instalowac ! prosze ludzie help me??:*:*::( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Chłopie jedziesz na piracie i na tak poważnym forum pytasz jak obejść zabezpieczenie windy XP ! ! ?? ! ! chyba pomyliłeś forum :/ Mineły juz te czasy jak się 90% ludzi w polskim necie w warez bawiło polecam kup se winde Home Edition z SP2 cena tylko 320zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) JUz kupuje :> a co do tego to juz nie wazne. A co do gry pogralem w demko wymiata ale nei podobaja mi sie te ruchy jak biega przeszkadza i gra rwie i to bardzo sprzet jak w podpisu i ledwo wyciaga na 20 klatek moze demko jest nie dopracowane nie wiem ale pelna musi byc git!! pozdro 4all a jeszcze jedno MUZA JEST ZAJEBISTA a menu mmmmmm miodzio ! Ale zwalnia bardzo. Edytowane 27 Marca 2005 przez skibson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No włażnie jak zagrać w coemmentary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Zacznij grac od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A ludzie jak wam riddick idzie wolno to wylaczcie filtrowanie poziome w opcjach grafiki i w grze ! Pomaga mi tera gra zapiernicza!!! Gierka wypas daje jej 9/10 bo troche przypomina mi dooom'a 3 ktory mi nei pasi wiec za to tylko! pozdro 4all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...