cih Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Witam wszystkich Zamierzam kupić procesor P IV 1.6A i mam dylemat jaka płyte wybrać żeby można było podkręcic procesor powyzej 2.2 Mhz Prosze o opinie w tej sprawie Acha na płytę moge przeznaczyć do 700 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 kolego racz zobaczyc kuswa co ludzie pisza na forum.... na temat plyt pod P4 jest tutaj chyba z 5 tematow... :twisted: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 no... ja mam taki procesor PIV 1.6A i mam tez pyte Asus'a P4S333... i na BOX'owym wiatraku od reki podkrecilem go na 2,48 Ghz!!!!! A Plyta jest na Sis'ie czyli bardzo wydajna. Ma kilka tygodni + gwarancja (bez tych kilku tygodni) oraz jeszcze pare mozliwosci o/c np. zmiana napiecia na DDR'a... Jezeli jestes zainteresowany kupnem tej Plyty g. to pisz CrazyTomHero@poczta.wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 ja mam taki procesor PIV 1.6A i mam tez pyte Asus'a P4S333... i na BOX'owym wiatraku od reki podkrecilem go na 2,48 Jak podejrzewam wymieniasz cos na INTEL 845D ?? Remik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 a na co mi on .... ja przyjedzie do polski to see kupie Sis'a 645DX.... a potem jakas plyte z AGP x8 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 a na co mi on .... ja przyjedzie do polski to see kupie Sis'a 645DX.... a potem jakas plyte z AGP x8 To bedziesz jakis czas bez plyty :( A ja jakos nieufam SIS ludzie jakos narzekaja i wydajnosc tez ciut mniejsza niz na 845D fakt ze ceny plyt to -100zl :wink: A co ci 645DX da w porownaniu do 645 :?: :?: nic :lol: to ten sam chipset praktycznie tyle ze dodana obsluga DDR 200FSB ( 133FSB+ 2X PCI) i oficjalnie 133FSB Ja sie tak zastanawiam nad 845E ale to tez to samo co 845D zreszta zobaczymy :?: Remik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...