ziupo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 hmm te pamiatki to jakies NO-NAME`y wiec nie jestem pewien, ale na bank 133mhz przed chwila zrobilem eXtremalny test wytrzymalosciowy i max temp dochodzila do 40*C! i powoli spada wiec co do tego wiatraka to nei ejstem pewien, ale radiator jest ogromny [w porownaniu do tego co byl poprzednio] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 widzisz albo mamy inne instrukcje , albo Ty czytac nie umiesz , masz napisane na stronie 18 , gdzie znajduje sie jumper aby przestawic z 100 na 133 lub auto , poszukaj dobrze .... ( ehh dzisiaj jestem wyjatkowo mily ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 no tak, ja juz to zauwazylem jakies 4 posty wyzej :) utasj nalzaloby Ci zwrocic uwage, zebys czytal [uzytkowniku] wszystkie posty a nei tylko ostatni, ale tego nie zrobie :) a teraz wrocmy do tematu: Dzisiaj mam juz nowa zasilke [200W zmieniam na 300W, nic szczegolnego, ale wiem ,ze wiele przetrzyma, bo szwagier ma ten sam model i jak narazie OK] ale ciagle zastanawiam sie czy procek bedzie dostatecznie schlodzony bo jak jzu pisalem, przy tym stopniu podkrecenia co teraz mam to max temp wynosi 40*C a po podkreceniu pewnie wiecej i bylbym wdzieczny gdyby ktos mi napsial ile te celki [coppermine] wytrzymaja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 to jest jeszcze stara technologia wiec i 70 spokojnie pociagna , nie przejmuj sie tylko laduj wiecej papu ( pradu dla nigo ) , chlopak rosnie ( przybywa megaherzow ) wiec jesc tez musi wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 mój stary celek posuwał napięcie (bez skojarzeń prosze ;)) 1,85v (jakoś tak) i temp dochodziła do 45-55 i nie było problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 hmm a teraz zeby bylo zabawniej, jak mozna prgramowo zwiekszyc napiecie lub/i timingi tej plyty/procka? macie na to jakis sposob? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...