crasy Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 wgralem bios do swojej plyty za pomoca winflash. wszystko poszlo galdko jak po masle identycznie jak powinno byc(wg. instrukcji) zrobbilem restart jak wymagal qinflash aby sfinalizowac flashowanie i KONIEC. komp sie nie odpala. monitor wogole sie nie wlacza, a jak sie wlaczy raz na 10 prob to jest jakis dzowny napis jakies wartosci podane i tyle. nic nie mozna zrpobic . CO SIE STALO ? bios jest dobry, na pewno do mojej plyty wzialem go ze strony producenta. HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasy Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 spoko juz jest ok. UFF. bylo jak mowilem. odlaczylem kompa i podlaczylem do drugiego monitora(prawie identyczny tylko troche inny model) i tam o dziwo odpalilo sie normalnie z nowym biosem, zaladowalo defaultowe ustawienia i tyle-Windows poszedl. teraz podlaczylem do swojego monitora i tez jest ok ale w windowsie jakis problem z Kontrolerem multimediow wyskoczyl i ze sprzet moze nie dzialac prawidlowo 8O . Moze mi ktos powiedziec co mam w takiej sytuacji zrobic ? co sie do cholery stalo ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Pewnie po załadowaniu defaultowych ustawień w biosie zmieniły się jakieś ustawienia od portów albo się coś włączyło (np. zintegrowana karta muzyczna). Nic się nie popsuło, poustawiaj tylko w biosie tak jak było przed update'm i już.Pewnie po załadowaniu defaultowych ustawień w biosie zmieniły się jakieś ustawienia od portów albo się coś włączyło (np. zintegrowana karta muzyczna). Nic się nie popsuło, poustawiaj tylko w biosie tak jak było przed update'm i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Dziwne 2 razy ten sam tekst hehe. To nie ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 czesto tak jest po update'cie BIOSa ze musisz albo wylaczyc calkowicie kompa na kilka sekund albo zapodac mu clear cmosa i ruszy aczkolwiek czasem rowniez lubi juz sie wogole nie uruchomic albo zle zaprogramowac BIOS czego sam wczoraj doswidczylem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...