DareDevil Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Vitam All! Mam małą prośbę: czy mógłby mi ktoś dać jakiś wzór a nawet gotowe odwołanie do szkoły? Potrzebuje zrobić coś takiego na jutro rano bo... nie dostałem sie tam gdzie chciałem i bardzo prosiłbym o pomoc gdyż nigdy nie pisałem odwołanie (a ze dopiero przyjechałem nie miałem okazji nawet przeczytać jak inni napisali ) Bardzo proszę was o pomoc!!! plisss!!! Tenx For Help!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Najlepiej pójdż z papierem kancelaryjnym i zapytaj się w sekretariacie jak powinno takie odwołanie wyglądać - tam Ci powiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 podaj aila to ci wysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 bruce kup sobie okulary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 wlasnie juz dzisiaj zauwazylem, ze z data cos nie tak ;) ale zmeczony po koncercie bylem (i jestem :>) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Bruce mógłbyś mi cos takiego przesłać możliwie szybko jak będziesz? camel@dnet.pl Wielkię Dzieki za Pomoc! Ps. A może ma ktoś inny coś takiego bo potrzebuję jusz :roll: Plisss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 ja tez prosze bo musze zaniesc cos takiego do szkoly kolezanka zrezygnowala z szkoly i ja chce wejsc na jej miejsce bardzo prosze o wyslanie tego formularza plz :) rafal@simset.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Imię Nazwis Miasto Data ul. xx-xx Odwołanie Proszę o ponowne rozpatrzenie mojego podania o przyjęciu do xLiceum OgołnoKształcącego w xxx na profil xxx-xxx. Bardzo chciałbym uczęszczać do renomowanego xLo gdyż moim marzeniem jest dostać się na studia o właśnie takim profilu.. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z poważaniem xxx Ps. Sam wymysliłem coś takiego i wydaje mi się ze jest dobrze, grunt to lać wode ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 prawidlowo to inaczej wyglada (wyslalem juz to na podany e-mail) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 bruce wyślij mi to na priva ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 bruce plz wyslii i mi to bo mi bedzie potrzbne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 bruce wszechmogący ;] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 yyy a wy mi moze cos poradzicie bo mam taki problem dostales sie do szkoly ktura pierwsza mialem na liscie - Zespol Szkol Informatycznych, na drugim miejscu mialem pewne L.O. i chce isc do tego L.O. ale $#@$@# system przydielil mnie do tego ZSI. Jest szansa bo kolezanka sie tam dostala niechce tam isc i idze gdzie indziej - niedostarcza swiadectwa i automatycznie zrobi sie jedno miejsce wolne i ja chcialbym wejsc na to miejsce. Ale %$#@$@ sekretartka dzisjaj mi powiedziala ze jest duzo osob kture sie nigdzie nie dostaly i one by tam chcialy ale te osoby to maja po 100pkt lacznie - ja mam 137 z tego 82 egzamin. Jestem dzieckiem nauczyciela i tam pisze ze mam jakies pierwszenstwo i dotego mam wpisany na swiadectwie udzial w olimpiadzie informatycznej. wiec poradzcie pisac tam do nich cos czy jak? i czy mam szanse sie tam dostac? (prog mieli 120pkt) dzisjaj nie bylo dyrektorki tylko gadalem z ^$%#$ sekretarka - czekam na wasze odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 na pw formatowanie nie przejdzie, wiec podajcie maile :> a kurcze sam to z ksiazki przepisywalem :> btw w kazdej bibliotece macie ksiazki z wzorami pism urzedowych :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 rafal@simset.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Niech to ktos na serwie zamiesci bo i ja chce :D szwistak@supra.neostrada.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 http://www.bruce.linuxpl.com/fora/odwo%b3anie.doc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Jestem dzieckiem nauczyciela i tam pisze ze mam jakies pierwszenstwo Komuna wrocila? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 to jest na zasadzie, ze jak idziesz do konkretnej skzoly, a twoj rodzic tam uczy, to wchodzisz poza kolejnoscia. a jak twoj rodzic uczy w innej skzole, to mam pierwszenstwo w przypadku posiadania taiej samej ilosci pkt, co inna osoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 eeee a textu nie ma. :( w tym odwołaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 eeee a textu nie ma. :(A umnie tekst jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 co wy takie matoły jesteście że sie nie dostajecie?? :lol: :lol: :lol: 8) :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 co wy takie matoły jesteście że sie nie dostajecie?? :lol: :lol: :lol: 8) :wink: :wink: sam jesteś matoł np. tam gdzie ja chce się dostać pisze ze zeszłego roku brali od 144 a teraz na biol-chem biorą od 160 i kolo który ma 157 się nie dostał, a ja chce skromnie na mat-fiz lub mat-inf :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ja mam tylko schemat odwolania ale wola bym takie z zawartoscia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 co wy takie matoły jesteście że sie nie dostajecie?? :lol: :lol: :lol: 8) :wink: :wink: sam jesteś matoł np. tam gdzie ja chce się dostać pisze ze zeszłego roku brali od 144 a teraz na biol-chem biorą od 160 i kolo który ma 157 się nie dostał, a ja chce skromnie na mat-fiz lub mat-inf :wink: na końcu był u mnie wink matole :wink: ja do 3 szkół sie dostałem od razu potem był tylko wybór i jest ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ech.... a ja się wszędzie dostałem, do 3 szkół no i sobie tylko wybrałem, tą jednyną :) Szkoda, że po LO tak pięknie nie będzie jak po GIM : Chyba się zaczne uczyć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 a mialo chyba byc, ze kazdy robi za siebie takie rzeczy nie? przeczytaj ,prosze Cie, regulamin. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 No starczy. Teraz wiadomo, kto ma a kto chce, więc załatwiajcie sobie to na maila/gg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...