Andrew^ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Siemano Czy wie ktos moze w ktorym miejscu na plycie ECS L7s7a2 znajduje sie czujnik temp otoczenia ?? i jaka wartosc powinien miec ten termistor ?? Chcialem go wmontowac bo mam wersje okrojona tej plytki :( Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Czy chodz by jedna osoba moze mi napisac ze nikt tego nie wie !!!!!, wtedy przynajmniej byl bym zadowolony ze nie tylko ja nie moge znalezsc tego czujnika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Też wlaśnie szukam czujników temperatury, chciałem się dowiedzieć gdzie są w nieokrojonej płycie i samemu je wlutować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 To samo co ja tylko chyba nikt ich nigdy nie widzial na plycie :D Gorzej jezeli sensory sa w wersji SMD to wogole ich nie znajde :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 oj chyba cienko bedzie z szukaniem. Ja wiem z opowieści mojego kumpla z servisu, że to może być mała dioda podobna do tranzystora i nie wiem czy byś ją odróżnił od zwykłego małego tranzystora, ja nie wiem tylko pomagam informacją z drugiej reki. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...