wonderwall Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 planuje zmienic kompa na athlona 2,5 , geforce 5700 audigy 2 , tuner tV , 2x optyczne , 2 dyski twarde (40+120) i teraz pytanko czy moj modecom Fine II, (300W) wydola ? skadinand po podliczeniu zuzycia wedlug strony benchmark3d tak ale jak to jest w praktyce? jesli mam kupowac chiefteca to jakiego z tych 360 w ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Twoja obecna zasiłka się nie nadaje :D Polecam tagana 380W http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=514 A jak nie masz tyle kasy to kup szefa 360W DF jest tańszy ale głośniejszy od tagana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba_ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Twoja obecna zasiłka się nie nadaje :D Polecam tagana 380W http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=514 A jak nie masz tyle kasy to kup szefa 360W DF jest tańszy ale głośniejszy od tagana Normalnie marzenie mieć taką zasilkę... Przy kompie to morzna zasnąć bo nie słychać jego pracy prawie wogóle... :D Naprawde polecam go !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonderwall Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Twoja obecna zasiłka się nie nadaje :D Polecam tagana 380W http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=514 A jak nie masz tyle kasy to kup szefa 360W DF jest tańszy ale głośniejszy od tagana no spoko stac mnie tylko mam kupic sobie Tagana i przykrecic go do mojej obudowy modecoma ? 8O a w jakiej obudowie ten tagan jest sprzedawany standardowo ? sorry ze glupie pytania ale odkrecanie zasilki i zamiany jakies a bedzie to to pasowalo do mojej obudowy czy obudowe tez mam zmienic :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Nie ma takiej obudowy z którą jest sprzedawany można go kupić tylko oddzielnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 powinien pasowac do kazdej obudowy, chyba ze masz obudowe rubikona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 oczywiście że będzie pasował przecież nikt się o to nie pytał a nawet jeśli to oczywiste że będzie pasował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 po co tyle kasy wydawac kup modecoma 350gtf i ci w upelnosci wystarczy 135zl kosztuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 po co tyle kasy wydawac kup modecoma 350gtf i ci w upelnosci wystarczy 135zl kosztuje :)Lepiej kupić Tagana jest bardziej przyszłościowy :D lepiej wygląda ,jest wydajniejszy ,cichszy i ma większą moc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 22A na +12V dają dużo. Zasilacz wymiata. U mnie nawet po najostrzejszym OC czego się da trzyma elegancko napięcia i nie jest głośniejszy nawet. Tagan rulez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 po co tyle kasy wydawac kup modecoma 350gtf i ci w upelnosci wystarczy 135zl kosztuje :)Lepiej kupić Tagana jest bardziej przyszłościowy :D lepiej wygląda ,jest wydajniejszy ,cichszy i ma większą moc :D co powiesz ze tagan 330 jest wydajniejszy od tego fortrona? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 My tu wszyscy mówimy o modelu 380W. IMHO 330W jest nieopłacalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 planuje zmienic kompa na athlona 2,5 , geforce 5700 audigy 2 , tuner tV , 2x optyczne , 2 dyski twarde (40+120) i teraz pytanko czy moj modecom Fine II, (300W) wydola ? skadinand po podliczeniu zuzycia wedlug strony benchmark3d tak ale jak to jest w praktyce? jesli mam kupowac chiefteca to jakiego z tych 360 w ? Twoj config zaspokoji wspomniany modecon za 130zl,jesli jednak liczysz sie z przyszloscia to doloz 70zl i kup chiefa DF(Dual Fan)-do Tagana z cisza mu daleko ale napiecia ladnie trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ja tam mam chieftec 360w ale single fana.....i jest praktycznie bezgłośny. Mam go od grudnia 2003 i słychać go dopiero po okolo 4 godzinach pracy, z odległości okolo 30 cm :D Dałem za niego 210 wtedy ale nie narzekam :) Pozdr 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 planuje zmienic kompa na athlona 2,5 , geforce 5700 audigy 2 , tuner tV , 2x optyczne , 2 dyski twarde (40+120) i teraz pytanko czy moj modecom Fine II, (300W) wydola ? skadinand po podliczeniu zuzycia wedlug strony benchmark3d tak ale jak to jest w praktyce? twoja zasiłka z Mode Coma Fine II powinna sobie poradzić [mam taką samą obudowe i miłem w niej ESP(Feel) 300W jakos sobie daje rady ale jak masz kase to wymień na coś lepszego. np w/w tagana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quard Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 a co polecacie za 250zl??? taki min 350W.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 polecam szefa 360W DF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonderwall Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 dzieki za wszystkie podpowiedzi , postanowilem kupic jednak zasilacz chiefteca 360 FD i wpakowac w obudowe modecoma, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...