Skocz do zawartości
wonderwall

jaka zasilka

Rekomendowane odpowiedzi

planuje zmienic kompa na athlona 2,5 , geforce 5700 audigy 2 , tuner tV , 2x optyczne , 2 dyski twarde (40+120)

i teraz pytanko czy moj modecom Fine II, (300W) wydola ? skadinand po podliczeniu zuzycia wedlug strony benchmark3d tak ale jak to jest w praktyce?

jesli mam kupowac chiefteca to jakiego z tych 360 w ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja obecna zasiłka się nie nadaje  :D 

Polecam tagana 380W http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=514

A jak nie masz tyle kasy to kup szefa 360W DF jest tańszy ale głośniejszy od tagana

Normalnie marzenie mieć taką zasilkę... Przy kompie to morzna zasnąć bo nie słychać jego pracy prawie wogóle... :D Naprawde polecam go !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja obecna zasiłka się nie nadaje  :D 

Polecam tagana 380W http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=514

A jak nie masz tyle kasy to kup szefa 360W DF jest tańszy ale głośniejszy od tagana

no spoko stac mnie tylko mam kupic sobie Tagana i przykrecic go do mojej obudowy modecoma ? 8O

a w jakiej obudowie ten tagan jest sprzedawany standardowo ?

sorry ze glupie pytania ale odkrecanie zasilki i zamiany jakies a bedzie to to pasowalo do mojej obudowy czy obudowe tez mam zmienic :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co tyle kasy wydawac kup modecoma 350gtf i ci w upelnosci wystarczy 135zl kosztuje :)

Lepiej kupić Tagana jest bardziej przyszłościowy :D

lepiej wygląda ,jest wydajniejszy ,cichszy i ma większą moc

:D

co powiesz ze tagan 330 jest wydajniejszy od tego fortrona? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

planuje zmienic kompa na  athlona 2,5 ,    geforce 5700  audigy 2 , tuner tV   , 2x optyczne , 2 dyski twarde (40+120)

i teraz pytanko czy moj modecom Fine II,  (300W) wydola ?  skadinand po podliczeniu zuzycia wedlug strony benchmark3d tak ale jak to jest w praktyce?

jesli  mam kupowac chiefteca to jakiego z tych 360 w ?

Twoj config zaspokoji wspomniany modecon za 130zl,jesli jednak liczysz sie z przyszloscia to doloz 70zl i kup chiefa DF(Dual Fan)-do Tagana z cisza mu daleko ale napiecia ladnie trzyma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam mam chieftec 360w ale single fana.....i jest praktycznie bezgłośny. Mam go od grudnia 2003 i słychać go dopiero po okolo 4 godzinach pracy, z odległości okolo 30 cm :D

Dałem za niego 210 wtedy ale nie narzekam :)

Pozdr 4 all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

planuje zmienic kompa na athlona 2,5 , geforce 5700 audigy 2 , tuner tV , 2x optyczne , 2 dyski twarde (40+120)  

i teraz pytanko czy moj modecom Fine II, (300W) wydola ? skadinand po podliczeniu zuzycia wedlug strony benchmark3d tak ale jak to jest w praktyce?  

twoja zasiłka z Mode Coma Fine II powinna sobie poradzić [mam taką samą obudowe i miłem w niej ESP(Feel) 300W jakos sobie daje rady ale jak masz kase to wymień na coś lepszego. np w/w tagana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi