tokoloshe Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 podczas startu systemu, pomiedzy duzym logiem systemu operacyjnego (tam gdzie leci pasek) a plansza "zapraszamy" pokazuje mi sie na chwile taki smieszny ekran w kolorowe kreski, nie wiem za bardzo jak to opisac, tak na jedna sekunde. tak jakby cos z synchronizacja bylo nie tak. pozniej system dziala spok, karta graficzna dobrze rozpoznana( matrox g200) monitorek tez (lg 795ft). niby nic powaznego, ale drazni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 to wylacz monitor na czas startu systemu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 dziwne, że masz to z matroxem g200. ja teraz siedzę przed taką kartą na asus a7v133/wxppro i jest ok. ale zobacz w biosie czy masz ustwione - primary vga -> agp a nie pci, może to to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 mam ustawione agp. a moze to problem monitora, ktory najpierw wyswietla na zle dobranych parametrach, a dopiero pozniej zajarza ze jest zle i przelacza. bo w sumie, od razu jak tylko znika ten ekran to slychac jak monitorek cos przestawia, nie wiem jak ten element sie nazywa (przekaznik czy cos), no i jest dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 od razu jak tylko znika ten ekran to slychac jak monitorek cos przestawia, nie wiem jak ten element sie nazywa (przekaznik czy cos), no i jest dobrze zmienia sie rozdzielczosc lub/i odswierzanie ekranu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...