mac441 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Witam! Mam pytanie czy we własciowsciach monitora w zakladce zarzadzanie kolorami zalecane jest aby byldodany jakis profil kolorow skojarzony z monitorem? Jak pisze w windzie "moze to miec wplyw na kolory wyswietlane przez monitor" ale jaki wplyw? Jesli dobiore ten odpowiedni do swojego modelu profil to teoretycznie beda ladniejsze kolorki czy cos w tym stylu, czy w praktyce ma to jakies znaczenie? I czy jakakolwiek zmiana powinna byc wtedy zauwazalna dla zwyklego smiertelnika?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Jeśli zajmujesz się grafiką to może mieć to znaczenie (dokładne odwzorowanie kolorów) mimo wszystko imho można to olać :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 a walsnie, sorki ze sie tak podczepie, ale nie bede zakladal nowego tematu wie ktos mzoe czy instnieje profil kolorow do monitora Smile/KFC CA6546SL/CB6546S; bylbym wdzieczny za link do takowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac441 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A nie szukales na stronach producenta w tzwn sterach do monitora? DO mojego bylo cos jak stery ktory zawieraly w sobie mnostwo schematow do roznych modeli i tylko trza bylo wybrac ten wlasciwy. Ale to byl compaq. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ekhm producent nie ma wlasnej strony wystarczylo popatzrec, poszukac ja jak narazie nie znalazlem nigdzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...