Muttz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 plik wymiany sam zmienia mi swoja wielkosc po kazdym restarcie, aby bylo malo zmienia tez sobie partycje. nie wiem co jest grane, w preference ustawiony jest na stale, ale to nic nie daje, jakies sugestie?propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 a instalowales jakies "wspomagacze" windowsa a potem je odinstalowywales? takie programy potrafia zrobic syf. zrob reinstake windy i po klopocie. ja nie wiem dlaczego ludzie tak nie lubia reinstalki. 2-3 godzinki i wszystko swiezutkie (albo jeszcze szybciej jak ktos ghosta uzywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 bylo lepiej .... wpakowal mi sie z jakiejs www wirus, norton antywirus go nie zatrzymal:(, dopiero easytrustem go wywalilem. a co do reintstalki to rozwiazanie bardzo malo ambitne:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 malo ambitne? dla mnie wazne jest aby system byl czysty (jednak praca z kompem go zasmieca: rejestr, internet) i chodzil szybko. wiec po co sie bawic w jakies programiki skoro mozna raz na jakis czas zrobic formata. lenistwo widze bierze gore. albo brak wiedzy (lub bojazn) o instalowaniu windy u niektorych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 bojazn?lenistwo?brak wiedzy?to ty Vadeer instalujesz(przywracasz) winde pewnie co 2,3 dni:Pczesc rzeczy robi sie na rejestrze, ale akurat tego "wedrujacego" swapa nie moge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 robie reinstalke co 1,5-2 miechy. mi to nie sprawia tyle problemu co innym bo mam wszystko dobrze zorganizowane a inni jak mysla o reinstace to zalamuja rece jakby musieli sie wspiac na 100 pietro. pod winda nie zrobisz "wedrujacego" swapa. mysle ze to wina jakiegos programu od optymalizacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 ja mysle ze to wina tego "wirusa" i chcialbym sie go pozbyc bez reinstalki, bo na szybkosc dzialania mojego systemu raczje nie narzekam, dziala tak samo szybko jak i pol roku temu, moze pare sek dluzsze uruchomienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...