Skocz do zawartości
Muttz

problem plikiem wymiany

Rekomendowane odpowiedzi

plik wymiany sam zmienia mi swoja wielkosc po kazdym restarcie, aby bylo malo zmienia tez sobie partycje. nie wiem co jest grane, w preference ustawiony jest na stale, ale to nic nie daje, jakies sugestie?propozycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a instalowales jakies "wspomagacze" windowsa a potem je odinstalowywales? takie programy potrafia zrobic syf. zrob reinstake windy i po klopocie. ja nie wiem dlaczego ludzie tak nie lubia reinstalki. 2-3 godzinki i wszystko swiezutkie (albo jeszcze szybciej jak ktos ghosta uzywa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

malo ambitne? dla mnie wazne jest aby system byl czysty (jednak praca z kompem go zasmieca: rejestr, internet) i chodzil szybko. wiec po co sie bawic w jakies programiki skoro mozna raz na jakis czas zrobic formata. lenistwo widze bierze gore. albo brak wiedzy (lub bojazn) o instalowaniu windy u niektorych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robie reinstalke co 1,5-2 miechy. mi to nie sprawia tyle problemu co innym bo mam wszystko dobrze zorganizowane a inni jak mysla o reinstace to zalamuja rece jakby musieli sie wspiac na 100 pietro.

pod winda nie zrobisz "wedrujacego" swapa. mysle ze to wina jakiegos programu od optymalizacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mysle ze to wina tego "wirusa" i chcialbym sie go pozbyc bez reinstalki, bo na szybkosc dzialania mojego systemu raczje nie narzekam, dziala tak samo szybko jak i pol roku temu, moze pare sek dluzsze uruchomienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi