Designer Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Szukam właśnie jakiegoś P2P, najlepiej Kazaa lub eDonkey, na Mac-a pod system 9.X i mam spory problem, bo wszystk co znajduje jest pod OS X. Wie ktoś może skąd ściągnąc (albo może ktoś ma) wersje dla starszych OS-ów. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neji Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Softu szukaj na VersionTracker i MacUpdate. Pod Classica też jest trochę tego : LimeWire (klient Gnutelli), Hotline, Carracho, KDX, torrenta też można zainstalować. Jak chcesz coś szybko ściągnąć to LimeWire / torrent. p.s. To chce Ci się jeszcze na 9 siedzieć? Na tej maszynce, co w sigu Pantera działa aż miło (mam dokładnie to samo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Dzięki !!!. P.S. To co w opisie to jest do pracy, jest na nim X ale nie mogę sobie pozwolić na instalowanie tam p2p. Dlatego postawiłem starą G3, i na nim właśnie mam 9.2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...