weronica Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam durona 800 chcialabym go podkrecic do ilu mhz-ow moge go podkrecic zeby sie nie wieszal. Juz kiedys probowal i na 1000 mhz w ogole nie chcial pojsc. Co zrobic zeby chodzil stabilnie na 1 ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 dodam ze mam wiatrak cooler master z heat pipe'em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Istnieje taka ciekawa opcja pod nazwą "Szukaj", wiesz? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mozesz sprobowac magistralą ciągnąc ale najlepeij by było jakbyś odblokowała mnozni i ustawiła go np na 7,5X133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 chyba pierwsza kobieta na Forum :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mozesz sprobowac magistralą ciągnąc ale najlepeij by było jakbyś odblokowała mnozni i ustawiła go np na 7,5X133a nie lepiej rzucic mu wieksze napiecie i bez odblokowania mnoznika pojechac FSB?jezeli nie podejdzie to pozostaje odblokowanie go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 napewno nie pierwsza, przeciez moja siostra takze juz od dawna jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 chyba pierwsza kobieta na Forum :) 8) Bardzo nieuważnie czytasz to forum chyba :) Była kiedyś ankieta na ten temat, zgłosiły się o ile dobrze pamiętam 3, od tamtej pory pojawiły się jeszcze ze dwie nowe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 chyba pierwsza kobieta na Forum :) 8) Bardzo nieuważnie czytasz to forum chyba :) Była kiedyś ankieta na ten temat, zgłosiły się o ile dobrze pamiętam 3, od tamtej pory pojawiły się jeszcze ze dwie nowe :D nie zwracam uwagi na podpisy i xywy uczestnikow ale tym razem mnie pokusilo 8) :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam odblokowany mnoznik :lol: ustawialam fsb133 na 7.5 napewno zrobilam wszystko dobrze nie wiem co nie wyszlo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam odblokowany mnoznik :lol: ustawialam fsb133 na 7.5 napewno zrobilam wszystko dobrze nie wiem co nie wyszlo :cry:Zmniejsz jeszce mnożnik, Przede wszystkim sprawdź, czy udało się go prawidłowo zmniejszyć (sprawdź z FSB 100), mogą się pamiątki nie wyrabiać (są uszkodzone), albo walnięta płyta - sprawdź z innym prockiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam odblokowany mnoznik :lol: ustawialam fsb133 na 7.5 napewno zrobilam wszystko dobrze nie wiem co nie wyszlo :cry:Zmniejsz jeszce mnożnik, Przede wszystkim sprawdź, czy udało się go prawidłowo zmniejszyć (sprawdź z FSB 100), mogą się pamiątki nie wyrabiać (są uszkodzone), albo walnięta płyta - sprawdź z innym prockiem.pamiatki na pewno wyrabiaja bo ona ma pc 333 :) a na fsb 133 mash tylko 266 na ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 a podnosiłaś napięcie bo na 7,5X133 to pewnie bez nie pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam odblokowany mnoznik :lol: ustawialam fsb133 na 7.5 napewno zrobilam wszystko dobrze nie wiem co nie wyszlo :cry:Zmniejsz jeszce mnożnik, Przede wszystkim sprawdź, czy udało się go prawidłowo zmniejszyć (sprawdź z FSB 100), mogą się pamiątki nie wyrabiać (są uszkodzone), albo walnięta płyta - sprawdź z innym prockiem.pamiatki na pewno wyrabiaja bo ona ma pc 333 :) a na fsb 133 mash tylko 266 na ddrNapisałem, że się nie wyrabiają jeśli są uszkodzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam odblokowany mnoznik :lol: ustawialam fsb133 na 7.5 napewno zrobilam wszystko dobrze nie wiem co nie wyszlo :cry:Zmniejsz jeszce mnożnik, Przede wszystkim sprawdź, czy udało się go prawidłowo zmniejszyć (sprawdź z FSB 100), mogą się pamiątki nie wyrabiać (są uszkodzone), albo walnięta płyta - sprawdź z innym prockiem.pamiatki na pewno wyrabiaja bo ona ma pc 333 :) a na fsb 133 mash tylko 266 na ddrNapisałem, że się nie wyrabiają jeśli są uszkodzone.:oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...