Skocz do zawartości
Gość ares

Problem z 4maxem i przesylka

Rekomendowane odpowiedzi

Swojego czasu testowalem dla oc-serwis 2 pasty termoprzewodzace + wiatrak be-quiet. Po testowaniu Vader kazal mi go wyslac kurierem na koszt odbiorcy podany na fakturze. Wiec wyslalem go. Dzis rano przychodzi do mnie kurier i wola 46zl za paczke bo 4max odmuwil przyjecia jej - tzn. jest pieczatka i podpis goscia z 4maxa i napisane ze odmowa przyjecia. Ja zaplacilem za ta paczke i wnioskuje skoro 4max jej niechce to ona zostaje dla mnie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale ja drugi raz jej do 4maxa nie wysle napewno nie bede znowu placil kary za nie przyjecie teraz jezezli oni chca to to zapraszam do osobiscie mnie z 46zl i wtedy mozemy rozmawiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale ja drugi raz jej do 4maxa nie wysle napewno nie bede znowu  placil kary za nie przyjecie teraz jezezli oni chca to to zapraszam do osobiscie mnie z 46zl i wtedy mozemy rozmawiac

Nie rozumię po jaki penis piszesz te żale tutaj ??

Słyszałeś o takim wynalazku jak telefon ?

Jest ich nawet kilka rodzajów, ale wystarczyłby zwykły stacjonarny, ogólnodostępny nawet w naszym kraju.

Dzwonisz do ludzi, omawiasz problem, a tak ??

ROTFL, chyba jednak pójdę nasikać do umywalki. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi