Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Swojego czasu testowalem dla oc-serwis 2 pasty termoprzewodzace + wiatrak be-quiet. Po testowaniu Vader kazal mi go wyslac kurierem na koszt odbiorcy podany na fakturze. Wiec wyslalem go. Dzis rano przychodzi do mnie kurier i wola 46zl za paczke bo 4max odmuwil przyjecia jej - tzn. jest pieczatka i podpis goscia z 4maxa i napisane ze odmowa przyjecia. Ja zaplacilem za ta paczke i wnioskuje skoro 4max jej niechce to ona zostaje dla mnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 zmien temat na regulaminowy a co do wlasnosci to pisz do 4maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no tak ale ja drugi raz jej do 4maxa nie wysle napewno nie bede znowu placil kary za nie przyjecie teraz jezezli oni chca to to zapraszam do osobiscie mnie z 46zl i wtedy mozemy rozmawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no tak ale ja drugi raz jej do 4maxa nie wysle napewno nie bede znowu placil kary za nie przyjecie teraz jezezli oni chca to to zapraszam do osobiscie mnie z 46zl i wtedy mozemy rozmawiac Nie rozumię po jaki penis piszesz te żale tutaj ?? Słyszałeś o takim wynalazku jak telefon ? Jest ich nawet kilka rodzajów, ale wystarczyłby zwykły stacjonarny, ogólnodostępny nawet w naszym kraju. Dzwonisz do ludzi, omawiasz problem, a tak ?? ROTFL, chyba jednak pójdę nasikać do umywalki. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 REED Ty to widze sie uczepiles tego topica o sikaniu do umywalki co za czasow mlodosci tweaka sie ukazal :D hehehe... ale co racja to racja- ARES dzwon albo mailuj do 4max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...