rockers Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 costi napisał(a): Gratuluje szybkiej odpowiedzi :P Zreszta dyskusja jest troche akademicka, bo "grubasa" sie juz nowego nie dostanie, a uzywany zawsze ryzyko. ja przedwczoraj dostalem grubasa na niemieckim ebayu kosztował mnie 146 euro z wysyłką, czekalem na nieg miesiąc. jest jak nowy, szwab grał tylko kilka godzin i jest to najlepszy model 39004, gratis dostałem 5 nowych gier kolekcjonerskich :) Ostatnio też widziałem na ebay.de nówke grubasa ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lao_che Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 costi napisał(a): Gratuluje szybkiej odpowiedzi :P Zreszta dyskusja jest troche akademicka, bo "grubasa" sie juz nowego nie dostanie, a uzywany zawsze ryzyko. Wczoraj widziałem w sklepie w Bytomiu dwie nowe 30004 po 695 blach sztuka. Autentycznie nowki , bez kurzu slicznie pachnace "nowością" w follii. Gdybym nie byl posiadaczem prawie nowej 30004 kupilbym bez zastanowienia. Podzielam opinie ze 30004 to chyba najlepszy model. Slimy niemilosiernie sie grzeją.Tak wiec to ze są nie do dostania to mit. Sa jeszcze miejsca ale trzeba poszperac.Ja gdybym sie decydowal to wyczailbym na allegro "grubasa" od jakiegos hmmm "niobytego w temacie " kolesia co to uzywal jej do "ogladania filmow". Ostatnio wlasnie posredniczylem w kupnie dla kumpla no i udalo mi sie za 500 pln zdobyc roczną 30004. dzis przyszla no i rzeczywiscie wyglad cacy.Mysle ze laser tez bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Cytat Slimy niemilosiernie sie grzeją.nie zgodzę się. Myk polega na tym(jak zresztą z kazdym sprzętem elektronicznym) że musi mieć dobrą wentylację. Moja po kilku godzinach grania jest co najwyżej ciepła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 costi napisał(a): Zreszta dyskusja jest troche akademicka, bo "grubasa" sie juz nowego nie dostanie, a uzywany zawsze ryzyko. no wiesz - za 50 Euro z pol roczna gwarancja w sklepie to nie takie duze ryzyko (po tyle sa w Irie w sklepach z grami grubasy) gdyby nie fakt, ze Linuxa zainstalowalem juz na kompie (ktorego podlaczylem do TV do ogladania divx) to sam bym sie zastanowil nad dokupieniem takiego grubaska w zestawie z HDD coby divx spod linuxa ogladac (co najsmieszniejsze to naprawde dziala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tyle ze, zeby odpalic Linuxa na PS2, najpierw trzeba dokupic jeszcze kosztujacy swoje zestaw od Sony (notabene zawierajacy kabel VGA) z odpowiednia dystrybucja (bodajze Black Mamba sie to nazywa), bez tego ni du-du. W Polsce nie widzialem go na oczy ani razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 costi napisał(a): Tyle ze, zeby odpalic Linuxa na PS2, najpierw trzeba dokupic jeszcze kosztujacy swoje zestaw od Sony (notabene zawierajacy kabel VGA) z odpowiednia dystrybucja (bodajze Black Mamba sie to nazywa), bez tego ni du-du. W Polsce nie widzialem go na oczy ani razu. ale ja mieszkam w Eire ;) i taki zestaw widzialem w sklepie za 89€ bodajze ale jak pisalem juz wczesniej: temat dla mnie juz nieaktualny. a jak poszukasz w sieci to znajdziesz wszystko co potrzebne do zainstalowania Linuxa na PS2 - instalke (do wrzucenia na HDD), program bootujacy (do wrzucenia na memorke) i bez zadnych modchipow to zadziala - interesowalem sie tematem jakies pol roku temu, wiec teraz linki zaginely gdzies w otchlaniach Bina, jednak jest to na bank wykonalne. ten HDD w zestawie z linuxem to 40GB tylko :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mnie tam z tego zestawwu najbardziej interesuje kabel VGA, bo konsole mam do PC podpieta przez karte TV, a zlacze w monitorze wolne :) Jakby mimo wszystko udalo Ci sie odkopac linki, to bylbym bardzo wdzieczny. Aha, jakbys mial chwile czasu kiedys - moglbys zerknac czy jest mozliwosc kupienia samego kabla VGA i ew. w jakiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 wiem że to może głupie pytanie ale można podłączyć PS2 do Monitora ?? Pytanie do costi: Jak ma się konsole podpięto do PC to co można z tym zrobić ?? sorry za lamerskie pytanie, po co masz ją podpięta do PC ?? zeby byl wlasnie obraz na monitorze czy jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Po to mam podpieta do PC, bo nie mam gdzie TV postawic :) Bonus z tego jest tylko taki ze latwo sie screeny/filmy z gry robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 czylisz jednym słowem masz obraz na monicie podczas grania na konsoli ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) samego kabelka nie widzialem - ale moge poszukac jak chcesz. jak wyswietlasz obraz z konsolki na monitorze? bo jak rozumiem podpinasz do VIVO na karcie grafiki i puszczasz to na ekranie monitora? jakim programem jesli mozna wiedziec? bo ten co mam dolaczony do grafy wyswietla go tylko w okienku 640x480 ktorego nie moge powiekszyc (tylko zmniejszyc :( ) edit: wlasnie doczytalem dokladniej, ze podpiales to pod karte TV. ja szukam czegos co wyswietli obraz z VIVO na pelnym ekranie. moze kabel RGB jakos pomoze podpiac konsole do monitora? na przecenie widzialem taki kabelek za 2 € :D ale ogolnie: PS2 + 26" LCD panoramiczne to jest to. tylko jade na kablu kompozytowym (brak zlacza RGB w TV tylko Scart, S-Video i DVI) wiec obraz kiepskiej jakosci, rozmyty - mam darmowy antyaliasing ;) Edytowane 16 Stycznia 2006 przez SamoDobro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Przeciez to zwykly Slim... gdzie Ty chlopie zyles przez ostatnie pare miechow? ;) Nie tak dawno w Saturnie byly po 444zl Edytowane 22 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Cytat no no SONY widze jeszcze sie bawi z tym dzieckiem... ciekawe gdzie mozna juz oficjalnie to dostac w polsce...wszędzie ;) BTW: Jeśli ze wszystkimi informacjami jesteś o półtora roku do tyłu to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 obiło mi się o uszy, że ma wyjść jeszcze bardziej wychudzona wersja, coś na ten temat wiadomo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ciekawe co jeszcze z niej wyjma... :roll: Juz i tak zostal tam tylko naped, plyta glowna i porty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Obetną ilość portów i wezmą pare podzespołów z PSP :lol2: A tak na serio to będzie ta wersja, czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja nic nie slyszalem. Inna rzecz, ze bedac juz posiadaczem PS2 nie interesowalem sie specjalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...