lukasz1 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Wiem ze przez mirc mozna sciagac pliki...Zainstalowalem programik, wyszukalem odpowiednia pozycje przez ircspy. Odpalil mi sie mirc, otwiera sie okno z lista uzytkownikow. co jakis czas pokazuja sie instrukcja jak sciagnac plik...wklepuje komende otwiera mi sie okno download, czekam jakis czas i komunikacik o niepowodzeniu ( w oknie glownym pojawai sie komunikat o winie peer - pewnie moja :D). 1. Dalczego pojawia sie blad?? - jestem sieci osiedlowej na neostradzie, mam pare portow przekierownych na siebie - moze urc nie moze ustawic ze mna polaczenia, ale z drugiej strony nie sadze ze tamci nie maja tak gownianyc sieci jak my;) 2. Czy istnieje mozliwosc wyswitlenia listy plikow na danym kanale, czy trzba czekac na pojawienie sie komunikatu?? Za wszelka pomoc dziekuje:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 1. settings -> dcc 2 zalezy od kanalu , na wiekszosci nie mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Odpowiedz bardzo rzeczowa tylko, co mam tam zrobic:]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...