Tasior Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 moze mi ktoś zapodać na maila temacik o atapi bodajze ... było tam pisane jak sterować dyskami twardymi i cd romami a ja niestety za póżno sie pokapowałem to było chyba w lipcu plizzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Chetnie bym to zrobil ale niestety out of scanner :( Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Jak skołuje skanera to ci wyślę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 NO BARDZO BYM WAS POPROSIŁ BO SIE CHCE NAUCZYĆ ACHA TO JAK KTOŚ BEDZIE MIAŁ SKANERA DO SKANNIJCIE TEZ DRUGĄ CZĘŚĆ Z SIERPNIA BO W MOIM KIOSKU JUZ NIE MA EP I JESZCZE JEDNO KIEDY MNIEJ WIĘCEJ MOZESZ ZKOŁOWAĆ TEN SKANER???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ja czytam EDW i czasami EP ale kurde scaneeeera nie mam :( a czasami mozna by cos ciekawego zeskanowac a tu qpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...