Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Yo Posiadam obraz pewnej płyty w formacie .cdi a ten format potrafi odczytać tylko DiscJuggler i nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt że jest on płatny a w wersji shareware programikiem można wypalac obrazy tylko do 650MB a ja mam obraz 700MB. I tutaj pojawia się pytanie czy można obraz .cdi przerobić na inny np: ccd (cloneCD) iso bin czy jaki kolwiek inny. Jeżli tak to jak to zrobić, jakim programem. Z góry wielkie THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Daemon Tools. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 eee a jak tym deamon tool'em przekonwertować z cdi do ccd bo nie zabardzo wiem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Montujesz na wirtualny CD. Z płytą w CD mozesz juz zrobic wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 ok thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...