dymy Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 jak odpalic scandisk bez opcji pomin cofnij? tzn. chodzi o to aby odpalic go w laptoku w ktorym nie ma fdd i aby poprawil bledy, przeszedl do konca. bo tak staje na robieniu probie wrzucenia pktu cofnij na dyskietke ktora emuluje startowy cd Win98SE bo nie moze na nia nic zapisac. jak wiec odpalic bez tego zabezpieczenia na fdd? zaznacze ze nie chodzi o postawienie windy i setup /is mnie nie ratuje. ndd tesh sobie nie radzi a ja musze poprawic bledy za pomoca wlasnie scandiska coby odzyskac archiwum.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem, ale jeśli tak to powinieneś mieć wybór dyskietka a: lub b: (albo jakoś tak) Jak ja u siebie wybierałem a to nie działało, ale jak wybrałem b to poszło. Jeżeli problem jest ten sam który ja miałem kiedyś to powinno pomóc jeśli nie to sorry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 scandisk /custom znajdz scandisk.ini i tam masz sciezke do wylaczenia zapisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 big thx :) kiedys to sprawdze bo udalo mi sie jednak za pomoca ndd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...