evemaster Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 witam czy idzie z traya wypierniczyc te temp jakos, bo przelecialem wszez i w zluz juz MBM-a ale jakos nie widze takiej opcji. Moze wie ktos jak sie tego pozbyc z gory dziekowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulima Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Settings -> Temperatures -> Visual -> (kolejno wybierasz temperatury, których ma nie wyświetlać i) odchaczasz "Display temperature in a system tray" Zostanie sama ikonka MBM'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba_ Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Poradźcie mi panowie co mam zrobić w takie sytuacji gdy odpalam mbm5 to pokazuje mi się taki komunikat: "The last setup of MBM 5 did not finish, there is NOT always a solution to this, but maybe one of the following option can helpyoy out" i mam pola do wybrania 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...