Arakasi Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Trywialne pytanie, ja jednak nie umiem sobie poradzic z tym problemem. Mianowicie na IE 5.5 zainstalowalem Netcaptora 7.0.1. Sek w tym, ze teraz przy sciaganiu plikow nie wlacza sie juz Flashget (v. 1.3) :cry: Niestety nie ma zadnych pug-inow ani na stronie Flashgeta, ani Netcaptora (na windowsupdate nie sprawdzalem :wink: ). Byc moze jest to kwestia ustawien, ale gdzie i co? Jezeli ktos mial podobny problem i go rozwiazal, prosze o rade. P.S. Z gory dzieki za porady w stylu - zainstaluj mozille czy opere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 prawy klawisz mych i "sciagnij przy pomocy Flash get-a" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Dzieki tanaka, ale chodzilo mi jednak o lekko cos innego (tak, zeby sam sie wlaczal Flashget automatycznie). Niemniej jednak w jakisms stopniu rozwiazuje to mooj problem :) stad wielkie dzieks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 jak chcesz flasg geta 1,1 lub 1,2 to daj maila mam tez flasg geta 1,3 ale jakos crack mi krotko dziala , chyba ze jakies inneg programy do sciagania np.download accelerator,getright 4.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Trywialne pytanie, ja jednak nie umiem sobie poradzic z tym problemem. Mianowicie na IE 5.5 zainstalowalem Netcaptora 7.0.1. Sek w tym, ze teraz przy sciaganiu plikow nie wlacza sie juz Flashget (v. 1.3) :cry: Niestety nie ma zadnych pug-inow ani na stronie Flashgeta, ani Netcaptora (na windowsupdate nie sprawdzalem :wink: ). Byc moze jest to kwestia ustawien, ale gdzie i co? Jezeli ktos mial podobny problem i go rozwiazal, prosze o rade. P.S. Z gory dzieki za porady w stylu - zainstaluj mozille czy opere Pluginów nie ma (jak do getrihgta np) ale jest na stronie flashgeta info ktore mowi jak rozwiazac problem ale zebys juz nie szukał to wchodzisz w opcje (podstawowe) netcaptora i zaznaczasz "Wczytuj obiekty pomocy przegladarki" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Trywialne pytanie, ja jednak nie umiem sobie poradzic z tym problemem. Mianowicie na IE 5.5 zainstalowalem Netcaptora 7.0.1. Sek w tym, ze teraz przy sciaganiu plikow nie wlacza sie juz Flashget (v. 1.3) :cry: Niestety nie ma zadnych pug-inow ani na stronie Flashgeta, ani Netcaptora (na windowsupdate nie sprawdzalem :wink: ). Byc moze jest to kwestia ustawien, ale gdzie i co? Jezeli ktos mial podobny problem i go rozwiazal, prosze o rade. P.S. Z gory dzieki za porady w stylu - zainstaluj mozille czy opere Pluginów nie ma (jak do getrihgta np) ale jest na stronie flashgeta info ktore mowi jak rozwiazac problem ale zebys juz nie szukał to wchodzisz w opcje (podstawowe) netcaptora i zaznaczasz "Wczytuj obiekty pomocy przegladarki" 8) Wielki dzieki ssound, o to wlasnie mi chodzilo :D P.S. Tanaka, jezeli chcesz to moge na maila Ci podeslac cracka do v. 1.3, ktory juz dlugo u mie chodzi 8) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Trywialne pytanie, ja jednak nie umiem sobie poradzic z tym problemem. Mianowicie na IE 5.5 zainstalowalem Netcaptora 7.0.1. Sek w tym, ze teraz przy sciaganiu plikow nie wlacza sie juz Flashget (v. 1.3) :cry: Niestety nie ma zadnych pug-inow ani na stronie Flashgeta, ani Netcaptora (na windowsupdate nie sprawdzalem :wink: ). Byc moze jest to kwestia ustawien, ale gdzie i co? Jezeli ktos mial podobny problem i go rozwiazal, prosze o rade. P.S. Z gory dzieki za porady w stylu - zainstaluj mozille czy opere Pluginów nie ma (jak do getrihgta np) ale jest na stronie flashgeta info ktore mowi jak rozwiazac problem ale zebys juz nie szukał to wchodzisz w opcje (podstawowe) netcaptora i zaznaczasz "Wczytuj obiekty pomocy przegladarki" 8) Wielki dzieki ssound, o to wlasnie mi chodzilo :D P.S. Tanaka, jezeli chcesz to moge na maila Ci podeslac cracka do v. 1.3, ktory juz dlugo u mnie chodzi 8) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...