bobeq Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Niemoge POdkręcić tej karty próbuje riva tuner atitool i nic zostają takie same taktowania.Jestem ciemny zdeka i neiwie mco zrobic :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouthMan Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Dziwne, ja mam Sapphire 9600 256 DDR i z 330/400 (2400 3d mark 2k3) podkęciłem na 365/440 (2600 3d mark 2k3). Używam Riva Tuner. Upewnij się że zaznaczyłeś "apply overlocking at windows startup". Podkręcam tak spokojnie bo chłodzenie mam słabe, standardowy radiator + wentlek 40x40 na nim :) co prawda radiator jest zimny, podkęcać dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 zeby moc preztaktowywac tego radzia wgraj omegi zaniast catalyst i bedziesz mogl krecic do woli :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouthMan Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A ja mam Catalysty, i jakoś sie kręci :roll: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Rdzeń możesz kręcić (moze załóż lepsze chłodzenie), pamięci to raczej dużo nie pójdą bo niestety masz 256mb... A podkręcaj dopóki nie będzie błędów w obrazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeq Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 dzieki wielkie ale jakis link do tych sterów ? omegi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeq Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 i mam 128 megowwgo tego radeon i jak myslicie ile on moze sie dac podkrecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeq Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 i czy jak podkręce zaduzo czy cos mi sie niezjebie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 i czy jak podkręce zaduzo czy cos mi sie niezjebie ? :Ppewnie że może coś się zepsuc jak będziesz kręcił jak nie wiesz co i jak to poczytaj sobie a forum temat jak byk. Jeżeli już chcesz podkręcać sciągnij sobie rpogramik Atitool jest tam opcja automatycznego wykrywania najwyższych ustawień rtdzenia i pamięci. Pamiętaj wszystkie modyfikacje wykonujesz na własną odpowiedzialność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...