Al Bundy Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 nie chciałem pytać sie o takie durnoty ale oblazłem chyba z 6 sklepów i wszędzie tylko 5mm :? :evil: :evil: wie ktoś gdzie dorwać w Białymstoku plexi 1cm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 W szczecinie jest :lol: A tak powaznie to tu malo kto wie ale w szczecinie mamy taka firme ktora handluje flexa. Mja ty plekse kolorowa wszystkie rozmiary,UV, lustrzana, rurki kostki no wszystko. Jak nie dostaniesz to pisz ile ci trzeba, dowiem sie ile to kosztuje i moze ci wysle?? A tak wogole to raczej temat do MODYFIKACJI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Jednak na ten dział bo plexa do bloku potrzebna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 oblazłem chyba z 6 sklepów i wszędzie tylko 5mmA gdzie widziales ta 5mm i jaka cena , bo potrzebuje troche pleksy na dokonczenie shrouda :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 w leroyu koło oszołoma. bodajże 25zeta za kawałek 50cm x 50cm x 5mm 12 zeta za kawałek 25cm x 50cm x 5mm 15 zeta za kawałek 50 x 50 x 2mm a wiesz gdzie dostać to co w temacie (bie licząc budek telefonicznych koło rocha :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27760151 << wpadlem na to przegladajac allegro, moze sie przyda UPDATE: Qrde sprawdzam linka czy dobry dalem a tu aukcja zakonczona i zagdnijcie kto kupil :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 a wiesz gdzie dostać to co w temacie (bie licząc budek telefonicznych koło rocha :D)wczesniej plekasa nie byla mi potrzebna dopiero teraz przy budowie shrouda wiec nie wiem ale bede mnial na uwadze :) :) ja to sie czaje na jakis nowy przystanek :D POZDRÓWKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A nie wiecie gdzie mozna dostac rure z plexy? chce sam zrobi rezerwuar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 zagdnijcie kto kupil :wink:moja skromna osoba :D klopnet :D ej, dziungwaj, a wiesz moze gdzie w białym kupić krućce mosięzne?? najlepiej w okolicach centrum bo za leroy merlin podziekuję :D mieszkam na wygodzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 oj widze ze ludki chca rezerwuary, jako ze u nas takiej pleksy pod dostatkiem to moze z produkcja ruszymy?? Jak chcecie male kawalki pleksy np. na TOP to piszcie na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ej, dziungwaj, a wiesz moze gdzie w białym kupić krućce mosięzne?? najlepiej w okolicach centrum bo za leroy merlin podziekuję mieszkam na wygodzieNa ul. Ryskiej obok Simmtechu jest taki sklepik z czesciami do sprezarek nazwe sklepu zapomnialem . znajdziesz :D naprawde dozy wybór :wink: Na wygodzie mieszkalem 12 lat :D Update : - ten sklep to "Teks" - gdzie w Białym moge kupic shima :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...