krolflex Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Podczs instalacji gier wyskakuje mi błąd o treści:"Erorr 1311. Source file not found: Data1.cab. Verify that the file exsist and that you can access it." A następnie jeszcze taki komumikat: "error:-1603 Fatal error during installation. Consult Windows Installer Help(Msi.chm)or MSDN for more information." MOŻE MA KTOŚ POMYSŁ NA TO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 jakich gier? jaki windows? zobacz czy bedzie sie tak dzialo jak zgrasz gre z CD na dysk i odpal instalke z dysku !! ja poleci to wiadomo co jest nie tak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 zainstaluj sobie aktualizacje z win update tam jest jedna aktualizacja do gier moze to to powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 moze sprawdź pamieć memtestem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 walnięty CD. Źle zrzuciłeś zabezpieczenia i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja miałem podobnykomunikat, ale nie wiem czy taki sam jak mi sie w kompie RAM popsuł. Sprawdź Ram, ale może sie myle.8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...