Piwko Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Mam bartona 2500.+ ramy 2x256 400mghz ,1xcd-rom, 1xHDD, Karta G-radeon9600pro! W tej chcwili mam zasilacz 400W za 70zl(sprawuje sie dobrze ale chodzi jak odkurzacz) zstanawiam sie nad kupnem zasilacza do 130zl! Myslalem o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=27369755 albo o tym Zasilacz HuntKey 300W . Potrzebuje cichego zasilacza ktory by pociagnol moj sprzet. Prosze o doradzenie ktory mam wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 fortron z allegro za 74 zlote :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27667873 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ale pociagnie moj sprzet? Zapomnialem o plycie Epox 8rda3i :D POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 pociągnie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Tak ten forton 300W pociągnie, poszukaj kiedyś były fortony 350 za 119 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A co sadzicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=27369755 napiszcie bo ten typ jest ze szczecina a ja potzrebuje zasilke na biegu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no pewnie że pociągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A co sadzicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=27369755 napiszcie bo ten typ jest ze szczecina a ja potzrebuje zasilke na biegu!nie kupuj tego było już o tym 1 na 3 działa poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 forton to jest to ,sam kiedyś miałem ,twój konfig bez problemu pociągni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Kurde potrzebuje tego juz jutro a w szczecinie w zadnym sklepie niema! Ale znalazlem ten za 160zl moze wyskrobie :D http://sklep.benchmark.pl/pelny_10679.html Co o nim sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Kurde potrzebuje tego juz jutro a w szczecinie w zadnym sklepie niema! Ale znalazlem ten za 160zl moze wyskrobie :D http://sklep.benchmark.pl/pelny_10679.html Co o nim sadzicie? jest bardzo ladny i bardzo niebieski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Polecam Ci Hipera z mojego podpisu, w sklepie tweaka dalem za niego 140 zeta, ma dobra opinie na forum (cichy, dobrze trzyma napiecia, jest ciezki i starannie wykonany), moj konfig zasila bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Od kiedy on ma dobrą opinię pierwsze słysza o takim zasilaczu ,był jakiś topick o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Kup tą Delte co dałes link, jest super : cicha i bardzo wydajna a co do kolegi który napisał żeby nie kupować to chyba ma nie świerze informacje, było napisane że cos tam wymienili w tych zasiłkach i teraz sprzedają nieco drożej, ale są na 100% dobre, na przyszłość misiu jeśli wypowiadasz się w jakimś temacie to przynajmeij upewnij się że wiesz o tym conieco, bo to co tu napisałeś jest śmiechu warte zarówno o tej Delcie jak i o Hiperze, zdrówko i nie załamuj sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Hopkins Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Zarówno Delta jak i Hiper mają problemy z +12V :/ do 100pln możesz wziąć HuntKeya BS3000 - prawdziwe 300W, 3 lata gwarki door 2 door, i co najważniejsze nie jest głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ja polecam ci ten zasilacz http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6626 Na zasilaczu nie ma co kasy oszczedzac. Jak ci brakuje to odluz jeszcze troszke kasy i jak kupowac to pozadny. Na allegro widzialem go juz w cenie 160zl za nowy. Goraco polecam ten zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 kupuk modecoma 350gtf 135zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 sory ze sie podlacze ale czy do mojego sprzetu bedzie lepszy ten zasilacz http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=301 czy wczesniej przez was wymieniony chieftec ? Na zasilacz mam 250 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 przecierz modec lub fortek bez problemu ci styknie ten tagan jest nieoplacalny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 przecierz modec lub fortek bez problemu ci styknie ten tagan jest nieoplacalny :Pno mooze teraz tak tylko chce zeby zasilacz byl juz conajmniej na 2 lata nie mam zamiaru za rok znowu zmieniac zasilacza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 przecierz modec lub fortek bez problemu ci styknie ten tagan jest nieoplacalny :Pno mooze teraz tak tylko chce zeby zasilacz byl juz conajmniej na 2 lata nie mam zamiaru za rok znowu zmieniac zasilacza ...zapewniam ci bez problemu starczy ;) p.s a myslisz ze tagan 330watt starczy ci na dwa lata to czemu modec lub fortron nie starczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 przecierz modec lub fortek bez problemu ci styknie ten tagan jest nieoplacalny :Pno mooze teraz tak tylko chce zeby zasilacz byl juz conajmniej na 2 lata nie mam zamiaru za rok znowu zmieniac zasilacza ...zapewniam ci bez problemu starczy ;) p.s a myslisz ze tagan 330watt starczy ci na dwa lata to czemu modec lub fortron nie starczy??a tagan 380 wat ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 powiem tak tylko za jak juz nie masz co z kasa robic to kup chiefa by sirtec 360watt df pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...