szybki__ Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam problem z dzwiekiem zintegrowainym na plycie (ct5880 - niby sb128pci), po winxp slychac takie 'pierdzenie' w glosnikach (w gierkach, filmach, winamp), niezaleznie od ustawien...pod 98 jest oki. cio z tym zrobic? :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam problem z dzwiekiem zintegrowainym na plycie (ct5880 - niby sb128pci), po winxp slychac takie 'pierdzenie' w glosnikach (w gierkach, filmach, winamp), niezaleznie od ustawien...pod 98 jest oki. cio z tym zrobic? :} Mialem to. Musisz jechac na 98se :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 a probowaliscie stery sciagnac ze strony gigabyte'a? http://tw.giga-byte.com/support/d_audio.htm#ct5880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 uhm te stery sa na plycie od gigabajta, w tej samej wersji...<span style="color:red;">[ciach!]</span>a...w sumie to w 98se tez zauwazylem pierdzenie - najczesciej pojawia sie, jesli dziwiek dochodzi z ronzych zrodel (w gta3 np. jak jest duzy ruch, jakis wypadek or sth.). kufa no... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 a patrzyles na ustawienia glebi 3D ?? to to jest winne tym jak to nazwales piardom :P u mnie jest na odwrot w (98 pierdzi) wystarczy postawic ptaka i zjechac suwaczkiem na sam dol..mizerna emulacja natychmiast ustepuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Mi się wydaje że to wina strowników. Tak jak zainstalujesz złe sterowniki to masz cały czas trzeszczenie że słuchać się nie da. Ale nie jestem pewien. Mówię o własnych przeżyciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...