Skocz do zawartości
Gość bazyl

Problem przy pIII550@825

Rekomendowane odpowiedzi

mam to co w podpisie kiedy odpalam kompa na 5,5x150 wlancza mi sie windows normalnie ale jak wlanczam 3dmarka po jakis 2 testach tesetuje mi sie konp czego to wina moze po prostu to co mam teraz to juz max z procka w windowsie dziala normalnie midzio czego to wina??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napiecie standardowe bylo 1,65v zmienilem na 1,85 chlodzenie wyglada tak do standardowego dodalem jeszcze jeden wiatrak w obudowie mam dodatkowy wiatrak jak dotkne procka po 2 godzinach jazdy jest chlodny z tylu tez(slot1) zasilka standardowa wymieniana jakies 3 lata temu ale jest chyba 230wat dyska mam saegat u6 40 gb system jaki mam to win xp profesional z sp1. niemam pojecia czego to moze byc wina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra przetestowalem to na zasilaczu 350w i to samo w 3dmarku pierwszy test low dizala spox ale jak sie wlancza high to po 2 s sie resetuje moze cos niewyrabia??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakie masz taktowanie agp?

moze jest za wysokie. pamietam ze na bx-ie bylo taktowanie takie jak fsb , albo 2/3 fsb. przy szynie 150 agp mialo 100mhz :/ (standardowo jest 66) i cholernie sie grafa grzala (co za tym idzie cienko sie krecila)

nie bawilem sie twoja plyta wiec nei wiem czy u ciebie moze byc podobnie

a pamieci?

ustaw na wieksze opoznienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moje pamieci to 64mb pc 100 i 128mb pc 133 w biosie ustawione na turbo tak samo mi sie robi na radeonie 9200se i na gfmx200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...