mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Witam mam karte ATI Radeon PowerColor Radeon 9600 PRo z czasem dostepu 2.8 ns ile wam sie udało podkrecic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 mi w hisie też z 2.8ns pamięci max 325mhz. ale to na razie, bo karte mam od wczoraj. rdzeń narazie 500 ale spokojnie bedzie więcej. A twoja karta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 hmm witam ja swoja wykrecilem jak w podpisie napisz lpiej na ile tobie sie kreci jakies benche itd. pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jak na razie idzie na 530/330; atitool znajduje artefakty już przy 535/335. ale niech sobie tylko bloczek na gpu kupie :) storm-> nieźle ci poszedł... jakiej firmy pamięci? (ja mam samsungi) upd. możesz podać linka do compara? (3d'03) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ja ma na Hynixach 2,8ns a tu masz linka http://service.futuremark.com/compare?2k3=2601109 pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 respect :) robiłeś jakieś mody? ciekawe czemu mi tak słabo sie kręci....niech to szlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mi jak narazie poszło na 800MHz i rdzen 520Mhz karte mam PowerColor 128MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Pamieci boje sie dalej krecic bo już mnie pazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 respect :) robiłeś jakieś mody? ciekawe czemu mi tak słabo sie kręci....niech to szlak nie modow zadnych nie robilem jedynie radiatorki na pamieciahc ni i bloczek na gpu jakos nie moge znlaezc nigdzie do yuana bo rozni sie rozmieszceniem tych wszystkich ukladow mam nadzieje jeszcer troche powalczyc o marki :) cudownie bylo by miec 5k na 9600pro hyhyhhyhyhyhy ogolnie najlepszy wynik mialem 4720pkt ale niestety wpisalem seriala i teraz nie moge wysylac wynikow :(((( pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Pamieci boje sie dalej krecic bo już mnie pazy. hmmmm pamieci kreca sie tak dobrze u ciebie bo masz gorsze timingi chyba moje sa takie yuan 9600pro Hynix 2,8 2-2-5-4-3,5 jak bys mogl sprawdz rabitem jakie masz timingi a i napisz jakie masz memorki :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Memorki to chyba samsung BGA jak przyjde do domku to sprawdze timingi bo na tym kompie co pisze mam grafe Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 kurcze, może u mnie zasilacz nie wydala już po prostu, bo nie wieżę, żeby pamięci 2.8ns szły maksymalnie na 660.... spróbuje pożyczyć od kumpla hyntkeya 400W i myśle że pójdą więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Może pamięci są niedowoltowane, bo 700Mhz powinny robić bez problemu, też mam Samsungi 2,8ns i na 800Mhz idą bez żadnych oporów. Gorzej z rdzeniem, na 500Mhz idzie ale AtiTool pokazuje artefakty, max to ok. 475Mhz - cóż wiatraczek od FIC'a jest rzeczywiście malutki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Może pamięci są niedowoltowane, bo 700Mhz powinny robić bez problemu, też mam Samsungi 2,8ns i na 800Mhz idą bez żadnych oporów. Gorzej z rdzeniem, na 500Mhz idzie ale AtiTool pokazuje artefakty, max to ok. 475Mhz - cóż wiatraczek od FIC'a jest rzeczywiście malutki... mozesz podac timingi pamieci ??????? pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 dobra, to ja napisze: mam pamięci samsung k4d263238e-gc2a (czyli lekko powinny ponad 700 iść) timmingi: 2-3-5-4.0-3.0 niech tylko zasilacz dorwe....:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...