mrooq Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 witam mam plytke asus a7n8x Deluxe i bartona 2500+ BOX cooler zainstalowalem sobie Aide z ciekawosci ktora pokazala cos takiego takie odchyly moga byc tlerowane ? w sumie nic sie nie dzieje zasialacz to jakis syf megabajt kupiony razem z obudowa z napisem optimum :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Czyjnikami na płycie sie nie przeimuj bo zawsze przekłamują i to sporo, sprawdz miernikiem a będziesz znał napięciea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Jeżeliby wieżyć tym liczbą, to są troszke niepokojące... Ale jeżeli nic się nie dzieje.. hmmm Jaki masz zasilacz? i czy procek kręcony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Cytat Jeżeliby wieżyć tym liczbą, to są troszke niepokojące... Ale jeżeli nic się nie dzieje.. hmmm Jaki masz zasilacz? i czy procek kręcony. preciez napisal ze megabajt, a co do napiec to chyba nie masz sie co dziwic na takim badziewiu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrooq Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no wiem ze syf w koncu z obudowa za 100zl. bede pewnie myslal nad zmiana-niechce zeby pewnego dnia zaislacz iwalil mi plyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...