Lagier Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam pytanko zamierzam niebawem wrzucic nowego proca i zastanawiam się czy mój titan ttc-d5tb wydoli :) przy athlonie 1700xp?? moze ma ktos taki config i moze mi podac temperatury procka? aha i jaka paste najlepiej dawac? z góry thx pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Kumpel ma ten wentyl i takiego proca jak zamierzasz kupic, temperatura do 60 stopni jak dla mnie to juz troche dużo, sam mam na xp 2000+ i na dragonOrbie III ma góra 52 stopnie przy 5000 obrotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja mam Athlona XP 1800+ i z takim wentylem mam temperature ok. 50-55 stopni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 starczy....wiem to z autopsji (max. temp. ~55 st.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 no wiesz ten titanek powinien obsłużyć tego proca w przedziale 50-60 stopni, co do pasty bym nie kombinował i posmarował tym co daja do tego titana, no chyba ze masz kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...