Gość hydro2 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Far Cry,Call of Duty i jak juz jestesmy przy FPP TPP jak juz ktos tam wspomnial to jednomyslnie numerem 1 w tej kwestii jest nic innego jak Suffering - gra ktora oczarowala mnie pod kazdym wzgledem no moze z wyjatkiem tylko nieco slabo otexturowanej grafiki ale i ona momentami jest 1 klasa,SUFFERING RULEZ <od czasow Sands of Time i FC zadna gra mnie tak nie przykula do ekrana.Wogole to far cry, prince of persia sands of Time i Suffering to 3jka najbardziej udanych gier ostatnich lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 2.CS:CZ - nawet z botami wmordejeża :)) Przyjemnie mi się przechodziło tego singla tam, deleted cośtam. A od wczoraj gram ostro w SOF (1), miazga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja w singla mecze Painkillera :) Gra ma fajne momenty, czasami wciagnie na dluzej niz 15 minut :mrgreen: Jutro dostane w swoje lapki BF:Vietnam i sie zacznie siepanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 nic lepszego jak Americas Army nie ma i nie bedzie, ten klimat, ta grywalnosc, ta grafika i oprawa muzyczna wszystko na najwyzszym poziomie, sciagnij, a sam sie przekonasz, podaje link http://download.nvidia.com/downloads/nZone...icasArmy210.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 nic lepszego jak Americas Army nie ma i nie bedzie, ten klimat, ta grywalnosc, ta grafika i oprawa muzyczna wszystko na najwyzszym poziomie, sciagnij, a sam sie przekonasz, podaje link http://download.nvidia.com/downloads/nZone...icasArmy210.exe Gwestia gustu. Do mnie bardziej RvS przemawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A ja dorzucę Freedom fighters, chyba mało popularna gra, skoro nikt jej wcześniej nie wymienił. Naprawdę fajna gra, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgadzam się, FF miło mi się przechodziło. SoF I i SoF II skończony, teraz straszę się The Suffering`iem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslan Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 no to jeszcze ja wrzuce ze 2 slowa kiedys gralem we wszystko co sie rusza, cs, strategie, pilkarskie menagery. O roczku tylko i wylacznie sof2 multi - goraco polecam - bf czy call wedlug mnie grywalnosci wypadaja zdecydowanie gorzej poOzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A ja dorzucę Freedom fighters, chyba mało popularna gra, skoro nikt jej wcześniej nie wymienił. Naprawdę fajna gra, polecam.zależy o jakiej wersji mówisz :? na peesie 2 ta gra jest cudna. na piecu mało ciekawa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A ja dorzucę Freedom fighters, chyba mało popularna gra, skoro nikt jej wcześniej nie wymienił. Naprawdę fajna gra, polecam.zależy o jakiej wersji mówisz :? na peesie 2 ta gra jest cudna. na piecu mało ciekawa :? Grałem tylko na PC i mi się podobało, czym się różni wersja na PS2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 duuuuzo by moowic :D Call of Duty, FarCry, CS:Condition Zero, wymieniany juz Freedom Fighters jest gra zajebista i klimatyczna, ja gralem na przedostatnim poziomie trudnosci (chyba 3) i odblokowalem dodatkowa fajna plansze- Liberty Island, mozna ostatecznie poczekac do wrzesnia na STALKERA 8) , no a jesli lubisz krew to stary ale jary BloodRayne lub nowy The Suffering:). Tak nawiasem moowiac to przy tej ostatniej to sie miejscami po**ać mozna ze strachu. Sproobuj zapuscic sobie te giere w nocy przy wylaczonym swietle... Wrazenia gwarantowane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A ja dorzucę Freedom fighters, chyba mało popularna gra, skoro nikt jej wcześniej nie wymienił. Naprawdę fajna gra, polecam.zależy o jakiej wersji mówisz :? na peesie 2 ta gra jest cudna. na piecu mało ciekawa :? Grałem tylko na PC i mi się podobało, czym się różni wersja na PS2? na peesie jest lepsza grafika[nie wiem jak , ale tam samo jest z sillent hillami] i wygodniejsze sterowanie :wink: konwersja im nie bardzo wyszła :? ale pograć jak najbardziej można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...