Skocz do zawartości
malarz84

dobre (nowsze) FPP - co polecacie ?!!

Rekomendowane odpowiedzi

Far Cry,Call of Duty i jak juz jestesmy przy FPP TPP jak juz ktos tam wspomnial to jednomyslnie numerem 1 w tej kwestii jest nic innego jak Suffering - gra ktora oczarowala mnie pod kazdym wzgledem no moze z wyjatkiem tylko nieco slabo otexturowanej grafiki ale i ona momentami jest 1 klasa,SUFFERING RULEZ <od czasow Sands of Time i FC zadna gra mnie tak nie przykula do ekrana.Wogole to far cry, prince of persia sands of Time i Suffering to 3jka najbardziej udanych gier ostatnich lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic lepszego jak Americas Army nie ma i nie bedzie, ten klimat, ta grywalnosc, ta grafika i oprawa muzyczna wszystko na najwyzszym poziomie, sciagnij, a sam sie przekonasz, podaje link http://download.nvidia.com/downloads/nZone...icasArmy210.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic lepszego jak Americas Army nie ma i nie bedzie, ten klimat, ta grywalnosc, ta grafika i oprawa muzyczna wszystko na najwyzszym poziomie, sciagnij, a sam sie przekonasz, podaje link http://download.nvidia.com/downloads/nZone...icasArmy210.exe

Gwestia gustu. Do mnie bardziej RvS przemawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jeszcze ja wrzuce ze 2 slowa

kiedys gralem we wszystko co sie rusza, cs, strategie, pilkarskie menagery. O roczku tylko i wylacznie sof2 multi - goraco polecam - bf czy call wedlug mnie grywalnosci wypadaja zdecydowanie gorzej

poOzdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dorzucę Freedom fighters, chyba mało popularna gra, skoro nikt jej wcześniej nie wymienił. Naprawdę fajna gra, polecam.

zależy o jakiej wersji mówisz :?

na peesie 2 ta gra jest cudna.

na piecu mało ciekawa :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dorzucę Freedom fighters, chyba mało popularna gra, skoro nikt jej wcześniej nie wymienił. Naprawdę fajna gra, polecam.

Grałem tylko na PC i mi się podobało, czym się różni wersja na PS2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

duuuuzo by moowic :D Call of Duty, FarCry, CS:Condition Zero, wymieniany juz Freedom Fighters jest gra zajebista i klimatyczna, ja gralem na przedostatnim poziomie trudnosci (chyba 3) i odblokowalem dodatkowa fajna plansze- Liberty Island, mozna ostatecznie poczekac do wrzesnia na STALKERA 8) , no a jesli lubisz krew to stary ale jary BloodRayne lub nowy The Suffering:). Tak nawiasem moowiac to przy tej ostatniej to sie miejscami po**ać mozna ze strachu. Sproobuj zapuscic sobie te giere w nocy przy wylaczonym swietle... Wrazenia gwarantowane:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem tylko na PC i mi się podobało, czym się różni wersja na PS2?

na peesie jest lepsza grafika[nie wiem jak , ale tam samo jest z sillent hillami] i wygodniejsze sterowanie :wink:

konwersja im nie bardzo wyszła :?

ale pograć jak najbardziej można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi