cinos Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 chodzi o temperatury co to jest PWM i SYS? które to chipset? a ..przy okazji sie pochwale, do tego Abia mam takie cos ;> ale narazie jade na BOXowym Colerq 62'C w full-load przy otwartej obudowie... poczekam z kreceniem na Crystala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 PWM to jest zasilanie procesora (konwertuje z +12V na żądane napięcie dla procka). A SYS to czujnik temperatury umieszczony gdzieś na płycie głównej. Jeśli chodzi o to co masz (zdjęcie) to miej nadzieję że się kręci dobrze, bo mój też taki jest a super wyników na nim nie osiągam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 dzieki :) no mam nadzieje na lepszym chłodzeniu do minimum 3.4GHz dojsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...