bonzik Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> soft do SonyEricssona T630 pod Irde :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzik Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 prosze tez o namiary na jakieś akcesoria do flashowania itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A po co Ci to ? Dopuki nie masz specjalnego kabla t zw. terminatora to zapomnij. Koszt kabla to 100 pln. A masz teraz z pewnoscia R4 wiec po co Ci nowszy ? W T610 mam R3 i chodzi wsio gitowo. W komisach za 30 pln zmieniaja albo w serwisach za darmo jezeli masz gwarancje i sciemnisz ze Ci sie komorka wiesza. Ale wtedy telefonu przez tydzien nie bedziesz mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzik Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 a więc prosze chociaz o podanie jakiś informacji dotyczących softu ( tapety, gry, itp) pod kabelek ird, oraz jakiego programu trzeba uzywac aby zgrywać zdjęcia z telefonu na kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Jezeli masz irda to nei trzeba zadnego programiku. Jak odpalisz irda to sie przekonasz dlaczego :) http://www.myt610.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzik Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 mam irde i wszystko działa Ok, ale dalej nie wiem jak zgrać zdjęcia z mojego t630 na komputer, juz się chwytałem kilku programow, ale zaden nie wyświetlał moich zdjęć na kompie???? Jestem juz zdesperoway :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Zaden program !! Wejdz na zdjecie w komorce i daj "wiecej" i tam masz "wyslij" i sobie wybierzesz "za pomoca podczerwieni". Na kompie sie zgodzisz na odbior pliku i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Kaeres, jako ze jestes uzytkownikiem tego phone'a mam pytanie - dla mnie bardzo istotne bo wydalem troche kasy w salonie na kabelek do PC. Soft dołączony do telefonu nie chce go wykryć - mianowicie Dial-up networking wizard (on ma na poczatku taki proces laczenia sie z telefonem) - podlaczam kabel do telefonu, potem do kompa no i jest to przemile tududum i w telefonie to samo .. ale jak przychodzi co do czego to progs nie wykrywa... :( (dodam ze zainstalowalem tez najnawsza wersje sciagnieta z oficjalki). pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Przyznam szczerze, ze z tych nazwijmy je ladnie badziewnych programow nie korzystam. Nie synchronizuje sie z kompem, tym bardziej z outlookiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ok, wiec w jaki sposob kopiujesz pliki na tel. ? prawde mowiac to by bylo dla mnie na reke bez tego softu obsluzyc koma no ale nic nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jezeli masz dobrze podlaczona irda to wystarzcy zblizyc komorke z aktywnym portem irda i sam go wykryje. Wtedy wystarczy, ze klikniesz na ikonke obok zegarka w windowsie i juz mozesz kopiowac kazdy plik jaki zachcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 MacieX, twoim bledem bylo kupienie kabla, pewenie za ta cene moglbys miec juz BT do ktorego tylko sa potrzebne sterowniki i juz smiga samo :) kup irde za ~20zl i sie nie baw kabelkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ale przy pomocy BT mozna sterowac kompem, czyli pisac, jezdzic kursorem, bawic sie winampem (w telefonie pokazuje Ci play liste :)) ogolnie fajna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Z irda rowniez mozna to zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Z irda rowniez mozna to zrobic :) ale z Irda nie mozesz sobie wygodnie siedziec gdzie z dala od kompa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 podpuscil mnie gosciu w salonie ... -" Pan jest młody, pewnie chciał taki gadżet po to żęby np. podłączyć do komputeraz, pobawić się" -"niezupełnie" -"a ja i tak zaproponuję panu kabelek do PC w bardzo korzystnej promocyjnej cenie i jak dla pana bonus dodam (smycz): razem 55zł." -"dawaj pan" w domu: ja: " o żesz kur** jego m*ć " no ale skad moglem wiedziec ze ten kabel nie zadziala... :( szukam kogos na allegro z kim moglbym sie spotkac gdzies w centrum i kupic ta irde, nie wiem czy do wyjazdu (piatek) sie wyrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darez Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mam pytanko a skad można wziąsc program który ładuje gry java morphun i polifonie do niego?? I gdzi np omżna znaleść darmowe gry do niego?? Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...