mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Nowe catalysty juz są w wersji oficjalnej macie linka http://station-drivers.com/telechargement/...all%202k-xp.exe Jutro zrobie testy jak będzie czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 własnie sciagam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ja jak przyjde do domu to sciagne bo tu mam Intela grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 60% juz sciagniete ---->prawie 40mb :? jakoś duzo :wink: słaby transfer jakoś 21kB/s a mam neo+ 640 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Może cos fajnego jest w nich daltego mają 40MB jak sciagniesz to powiedz czy wsrosla wydajnosc ok blue?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ok ,powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 dzięki bo niewiedziałem czy ciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no zaisntalowalem wynik w 2k3 podskoczył o 50punktów, zastanawiam się czy to są cat. 4.7 bo nigdzie nic nie pisze...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 pisze na frazpc.pl napewno wjedz na http://www.station-drivers.com i nacisnij na ATI.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 dobrze ze dzisiaj wyszly bo akurat robie maraton w 3dmarku 2003 i probuje przebic 6000p :D juz malo brakuje :wink: narazie 5927 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jednak wydaje mi się że to cat. 4.7 nie są ponieważ w info. o wersji w zakładce wersja cat. pisze 04.5 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 zobacze jeszcze u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Troche to dziwne ze cat 4.7 nie ma jeszcze na stronie glownej ATI a tutaj juz sa ... :roll: ... I jak Postepy z tymi sterownikami ?? bo nie wiem czy sciagac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Nom i faktycznie wynik w 2k3 podskoczyl o 45 punktow., ale dalej mam watpliwosci czy to faktycznie sa Caty 4.7 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ja se poczekam na Omegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ja rowniez ,ale skoro to oficjalne ATI to czemu nie ma na ich stronce pierw :? :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 dobrze ze dzisiaj wyszly bo akurat robie maraton w 3dmarku 2003 i probuje przebic 6000p :D juz malo brakuje :wink: narazie 5927 :twisted: Fajną masz suczkę w avatarze. :) Sorry za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja rowniez ,ale skoro to oficjalne ATI to czemu nie ma na ich stronce pierw :? :lol: :?: Bo to nie są żadne oficjalne 4.7 tylko drugi już 'wyciek' catalystów w przeciągu miesiąca. Tym razem od Asusa. Znając życie oficjalne cat 4.7 ukarzą się 7 lipca:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 hmmm a nie sa one jakies lewe? :P Mialem wczesniej catalysty 4.6 i wpierw wynik 18 400 w 3dmarku 2001 i 5800 w 2003. Potem zaczelo mi sie cos pierzdielic i z kazdym dniem tracilem 200 markow :). Wiec postanowilem zmienic stery, wyczyscilem driver cleanerem i zainstalwoalem te z tego topicu. 2001 - 18 600 pktow a 2003 - 6400 pktów. Wiec dosyc spora roznica. I chbya przy nich zostane :) http://service.futuremark.com/compare?2k3=2740395 ps. chociaz te teraz wydaja mi sie duzo bardziej prawdopodone niz te na cat 4.6 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 dzis się pojawiły oficjalne cat. 4.7 ja juz sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 kiedy maja byc omegi!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 wynik w 2k3 ten sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 wynik w 2k3 ten samo bardzo zle sie zaowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Wydajność 4.7 podobnie jak 4.6. Jeśli poprawili chociaż trochę stabilność to powinoo być super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ja teraz kozystam z DNA i sa super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 60% juz sciagniete ---->prawie 40mb :? jakoś duzo :wink:Ciekawe co tam za bonusy dodali? Oryginalne Catalyst 4.7 maja niecale 30Mb. (wlasnie sciagam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 moje maja dokladnie 28,8 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...