rimmeri Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 szukam płyty pod athlona do 500 zł. Mysle nad Asus A7N8X-E Deluxe. Płyta chce zeby byla dobra jeszcze z dwa lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimmeri Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 CHodzi mi zebym niemusial jej zmieniac przez jakies dwa lata albo wiencej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Niestety socketA jest na wymarciu, więc jeżeli za 2 lata wydajność twojej platformy będzie dla ciebie za niska, to i tak będziesz musiał tę płytę zmienić. Co do samego Asusa - może być, jeżeli chodzi o stabilność i wyposażenie. jeżeli wolisz max OC, to lepiej Abit NF7-SL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonderwall Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 racja, plyty z socket a sa juz dzis przestarzale i za 2 lata bedzie nowa podstawka pod athlona 64 . a moze za roczeq. radzilbym wiec kupic abita nf7 jesli masz karte muzyki albo abita nf7sl z soundstormem jedyna wada tych plyt jest wiatrak na chipsecie , inne msi, gigabyte nie maja tego nawet asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Kup albo Asus'a, albo Abita, ale z soundstormem. Mam A7N8X-E Deluxe i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimmeri Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 a wsadze do tych plytek(chodzi mi glownie o abita i asusa) athlona 3000+ Bartona lub 3200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 a wsadze do tych plytek(chodzi mi glownie o abita i asusa) athlona 3000+ Bartona lub 3200+spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Wsadzisz, ale lepiej wsadzić mobilnego 2500+ i podkręcić go ponad 3200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Abit NF7-SL - nic dodać nic ująć. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimmeri Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a jest jakas tansza wersja tego samego asusa (niepotrzebna jest mi ta cala siec bezprzewodowa i i te lany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jest tańsza wersja, ale minimalnie, a sieciówka może się kiedyś przydać. Nie kupuj przypadkiem A7N8X-X. Jak chcesz tańszą płytę to kup Epox'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JazoN Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 POLECAM EPOX 8RDA+, PŁYTA ZAWIERA LAN, DŹWIĘK, I WIELE BAJERÓW. IDEAŁ DO PODKRĘCANIA PROCESORÓW. CENA- ~370ZŁ!!! A Z RESZTĄ ZOBACZ SAM: http://sklep.benchmark.pl/pelny_5164.html PS:POCZYTAJ KOMENTARZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 dokladnie jak koledzy radza mialem i jedna i druga czyli A7N8X-E Deluxe jak i ABIT NF-7 polecam ta druga chociaz asus wyposazeniem nie grzeszy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 A ja polecam epoxa RDA+ z tym ze rev. > 2 plytka zajefajna, niezle sie kreca na niej procki (vide podpis ;) ) i cena ok 350 zl. Za ta cene nic lepszego nie kupisz a ta plytka ma w sobie wszystko co jest potrzebne (sieciowka, Sound Storm, Fire Wire) i wydajnoscia dorownuje asusowi i abitowi !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 8rda+ jak najbardziej wporzo ale nie pojezdzisz na niej tak jak na NF7-S nie ma SATA nie lubi hynixow i ma wyjatkowo wrazliwe biosy (jak zreszta wiekszosc plyt na nf2) A NF7-SL dostaniesz za okolo 400 pln wiec mysle ze warto doplacic te 50 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimmeri Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 zostane chyba przy ty asusie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...