Mmorcin Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Siemka. Mam pytanko. Czy da się zmienić jakoś Timingi pamięci na kartach graficznych? Może jakimś programem, albo przez inny Bios? Co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Programem Rabit 1.0 jest na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmorcin Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A czy jest szansa, że dzięki obniżeniu timingów, moje pamięci na karcie grafiki dadzą się lepiej podkręcić? Mam samsungi 4ns i max ile wyciągnąłem to 472MHz. Moja karta to GeForce 4 MX 440 firmy Winfast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Jak dasz gorsze timingi to pewnie wyciągniesz więcej mhz, tylko czy da to większą wydajność? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmorcin Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Kurde ale zonk. Ten program jest chyba tylko do kart ATI. Jest wersja dla NVidia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...